2777
2789
ببین به قول پریناتولوژیستی که آخرین بار رفتم پیشش دکار سولماز میری،بارداری خودش یه ریسکه..میگفت نمیش ...

این که درسته اما از ریسکش میترسم

از اون استرسا و دردای سقط میترسم

نه ما اصلا فامیل نیستیم و هیچ مشکلی هم تو هیچ کدوم تز اطرافیانمون نیست

من بچه اولم شکر خدا سالمه

اما دومی مشکل کلیه شدید داشت تو سونو آنومالی مشخص شد

سومی هم سندروم داون بود

دکتر دیشب پرونده مو دید گفت فقط بد شانسی آوردی

اما گفت شمایی که مشکل داشتین احتمال تکرار تو شماها بیشتره😢😢😢

خیلی سخته ادم دوتابچشوازدست بده به آن بایدگفت شیرزن بعددوتاداغ من نمیدونم چی هستم اینقدرضعیف جوری که جون بلندشدن ندارم انگارکمرم شکسته هرروزم که میگذره داغش بدترمیشه که بهترنمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ماهه پیش این اتفاق افتاد.خدا کمکمون کنه و به برادرم و خانومشون و مامانه عزیزم صبر بده.ما ۷ ساله پ ...

خدا بهتون صبر بده غسل انجام بدین به نیت صبر حضرت زینب آروم میشین یکم برادرتان بچه دیگری دارن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه عزیزم این فکرو نکن . پسرمو دکتر کنارم گذاشته بود گفت صورتتو برگردون نبینش. حتی نتونستم دستمو ببرم ...

ای کاش اونایی که نمیذارن ما ببینیم و خودشون میبینن

نیان بعدا برامون تعریف کنن و حسرتشو تا ابد رو دلمون بذارن

خیلی ممنونم دوستان که دعا کردید. منم خیلی یادتون کردم مخصوصا دوستایی که بیشتر پستاشونو دیدم به اسم د ...

ممنونم عزیزم امیدوارم همه دعاهای خیرت به خودت برگرده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خیلی سخته ادم دوتابچشوازدست بده به آن بایدگفت شیرزن بعددوتاداغ من نمیدونم چی هستم اینقدرضعیف جوری که ...

عزیزم منم همینطورم

خیلی دم ضعیفیم

الان که این همه گذشته بازم غصه دارم بازم افسرده ام بازم اشک میریزم

اینجا که اومدم دیدم بقیه چقد قوی هستن  دوباره میخوان اقدام کنن منم به فکر بچه دار شدن افتادم 

مرسی بیتای عزیزم ممنون یادم بودی تاحالاارزوی مرگ میکردم باصحبتهای دوستان مخصوصامری جان حالاازخدامیخا ...

خدا رو شکر عزیزم. ناامیدی و آرزوی مرگ  بدترین گناهه عزیزم.خدا رو ناراحت می کنی.بزار دخترت پیش خدا به صبوری مامانش افتخار کنه.خدا پاداش صبرتو به زودی بهت میده.

خانوما ی سوال دیگه لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه من سال 88 موقع عقد کزاز زدم ده سال شده الان قبل ...

بری بهداشت خودشون میگن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام.من ۱۹ هفته بچه امو از دست دادم.ریه و شکمش آب آورده بود.من بعده ۷ سال خدا بهم بچه داد و خیلی زود ...

نمیدونم چه حکمتیه بعد اینکه بچه من سقط شدم همینطور بدبختی پشت بدبختی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
من تو برزخم،اولین باری ک رفتم سونو تشکیل قلب،سونو گفت 5هفته و با احتساب اولین روز پری7هفته،ساک حاملگ ...

انشالله هرچی که خیره برات پیش بیاد

خانوما ی سوال دیگه لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه من سال 88 موقع عقد کزاز زدم ده سال شده الان قبل ...

دقیقن امروز من برا همین رفتم بهداشت. گفت یه ماه زودتر اومدی.باید دقیق همون تاریخ بیای اگرم حامله شدی ماه پنج میشه ولی بعد زایمانم میتونی بزنی.برا من ماه دیگه تاریخش بود.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
سلام.من ۱۹ هفته بچه امو از دست دادم.ریه و شکمش آب آورده بود.من بعده ۷ سال خدا بهم بچه داد و خیلی زود ...

دنیا جان الهی بگردم خواهر جان..خیلی خیلی خیلی متاسفم اول بخاطر از دست دادن پدر نازنین و برادرزاده معصومت و بعد هم بچه خودت..هیچی ندارم بگم فقط از خدا میخوام صبر و تحمل به خودت و خانواده ات بده..خیلی ذکر بگو یا صبور یا الرحم الراحمین..معجزه میکنه به خدا توکل کن خیلی شکرا لله بگو آرومت میکنه..ما هم برای آرامشتون دعا می کنیم.انشالله بزودی دامن خودت سبز بشه و یکم از غمت کم بشه.هیچ کس از خواست و مشیت خدا خبر نداره فقط به خودت بگو کل نفس ذائقه الموت ثم الینا ترجعون.. زیاد ذکر خدا رو بگو واقعا تغییر روحیت رو میفهمی ..خیلی داغ بزرگی دیدی عزیزم هیچ کس جای تو نیست و نمیتونه حالتو درک کنه..خدا صبری بهت بده از جنس خودش