2777
2789
خیلی یادت کردم عزیزم اگه خداوند بهم نگاه کنه و دعام رو بپذیره ..برای بی قرترهای تاپیک مهرآ جون و لیا ...

ممنونم عزیزم انشالله زودی خدا دل همه را شاد کنه همه کسانی که اومدن تو تی تاپیک همه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه عزیزم.منم خوندم همه بچه ها رو دعا کردم بعضی از دوستان که باهاشون بیشتر حرف میزنم به اسم یا ...

آمین🙏🙏🙏

خدا، میدونم که هیچوقت ما رو فراموش نمیکنی و ما رو بی پناه ول نمیکنی.

خدایا!!! در این شب عزیز تمام نگاهمان، دستانمان و تمام امیدمان فقط و فقط به درگاه توست.

الهی به شرط عافیت، لحظه مادر شدن را قسمت همه خانم های این تاپیک که برای بار اول یا بیشتر منتظراند، کن،

آمین🙏🙏🙏

دوستان لطفا برای من هم دعا کنید، واقعا دلم میخواد مامان بشم

آمین🙏🙏🙏 خدا، میدونم که هیچوقت ما رو فراموش نمیکنی و ما رو بی پناه ول نمیکنی. خدایا!!! در این ...

چشم حتما عزیز دلم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خیلی ممنونم دوستان که دعا کردید. منم خیلی یادتون کردم مخصوصا دوستایی که بیشتر پستاشونو دیدم به اسم دعا کردم که هم آرامش برگرده بهتون و هم حاجت روا بشید.مهرآ، هدانا،  مری، مصی، فرشته

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  

امروز دقیقا شش ماهه که فرشته من آسمونی شد ازش میخام منو ببخشه وبرام دعا کنه ..فرشته بهشتی من منتظرم بمون دوستت دارم تا اابد نگاهت چشمات و صورت زیباتو فراموش نمیکنم 💓💓💓💓💔💔💔💔

خیلی ممنونم دوستان که دعا کردید. منم خیلی یادتون کردم مخصوصا دوستایی که بیشتر پستاشونو دیدم به اسم د ...

ممنونم عزیزم انشالله زودی خدا دل همه را شاد کنه  وبه همه هرچی خیر و صلاحه بده 💞💞💞💞💞

ممنونم عزیزم انشالله زودی خدا دل همه را شاد کنه  وبه همه هرچی خیر و صلاحه بده 💞💞💞💞💞

تنها کاریه که از دستمون برمیاد.

الهی آمین

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
دوست عزیز  من شما رو خیلی دعا کردم نمیدونم چرا زیاد جلو نظرم بودی با اینکه اصلا حاجتت رو نمیدون ...

فداتشم عزیزم منم از ته قلبم دعا میکنم بهترین ها سر راهت قرار بگیره انشالله خدا به پاکی دل شما منم  کمک کنه

خدا جونم مرسی❤
فداتشم عزیزم منم از ته قلبم دعا میکنم بهترین ها سر راهت قرار بگیره انشالله خدا به پاکی دل شما منم &n ...

انشالله   خدا حاجت همه را بده همچنین شما برای زنداداش منم دعا کن گرفتاریش حل بشه 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خداروشکر 💞💞💞💞💞

بیان به هم بگیم قبل اقدام چکار کنیم بجه های سالمی دنیا بیاریم 

♦️ ناباروری ازناحیه مرد ضعف اسپرم

- نازایی علل مختلف دارد و یا از جانب مرد است یا زن یا هردو.

▫️تشخیص ناباروری:

- در مردان

اگر آب منی سفید رنگ باشد سالم و بچه دارمی شود و اگر کدر و یا مایل به قرمز رنگ باشد معلوم است مشکل دارد و نازا است و نیاز به درمان دارد.  

▫️درمان

-در مردان:

✅- تین فیل

✅- پودر کَوَر.

✅ پودر کاسنی.

✅مرکب چهار

✅املج

✅لبان

✅ابن مسعود

✅ شبها بدون شام نخوابد بلکه شام مقوی و مفصل بخورد.

▫️دستور غذایی (یک یا دو ماه):

1- صبحانه از روز هفتم قاعدگی تا روز سیزدهم سرخ شده پیاز با روغن زیتون و تخم مرغ.

2- یک لیوان مخلوط شیر با عسل هر شب از هفتم تا سیزدهم قاعدگی

3- ناشتا یک قاشق مرباخوری عسل (مخلوط سی گرم ژل رویال (عسل ملکه) با نیم کیلو عسل خوب) با هفت عدد سیاه دانه.

- برای مردان (علاوه بر موارد فوق)

4- زیاد خوردن خرما، انجیر و هویج.

5-دستور آب نیسان..تخم زردک

شیره انگور..نخود..به شیرین

هلیم.گوشت کبابی..طبخ گوشت باشیر

تخم مرغ باگوشت...

شام شیروخرما

شیرباعسل ازهفتم تا سیزدهم قاعدگی زن

▫️دستور معنوی:

1- خواندن دعاهای طلب فرزند.

2- درحال سجده بگوید"اللهم آدم فیهن لذتی وکثرفیهن رغبتی و قو علیهن ضعفی جلالا من عندک یاسیدی"

3- نیت کند اگرپسر باشد نامش رامحمد یا علی بگذارد واگردختر می خواهد نامش رافاطمه بگذارد.

استغفار.

حجامت انتهای ستون فقرات

شستن دهان بعدازسعدلثه

🔹بعدازاین کارها درشب چهاردهم که تخمک پایین می آید و در رحم قرارگیرد همبستر شود و باذن الله درهمان ماه یا ماه بعدی باردارمی شود.

شما سالم هم  که باشید باید مزاجتون سرد نباشه واسه بچه داری..وتوصیه های غذایی رو درموارد بالا رعایت کنید.

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

🍃 @markazetebbeeslami