2777
2789
ببین زیبا جان خودت باید کمک کنی.سفر واقعا تاثیر داره حالتو بهتر میکنه.با هر کی که دوسش داری برو سفر ...

ای جان خیلی خوب صحبت می کنی
نمی دونم چه رشته ای درس خوندی
ولی به نظرم اگر روانشناسی می خوندی فوق العاده میشدی حرفات به دل میشینه
ولی برای افسرده و بیمارهایی مثل من فکر کنم خشونت هم لازمه  

۳۱۰۰

چقدر خوب وزن گرفته بوده طفلی.بچه من اول هفته ۳۵ پر کشید وزنش ۲۵۰۰ و قدش ۵۰ بود.ولی خب من اخرا خیلی رعایت میکردم اصلا قند و هر نوع شیرینی و چربی نمیخوردم خیلی تپلی نشده بود ولی پسر اولم خیلی خوب غذا میخوردم به دنیا اومد ۳۴۰۰ بود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون روز تا حالا پیش ۴ تا دکتر مختلف رفتم.یکی میگه باید بهت زودتر امپول ریه میزدن .چون جز مادرای پر خطر بودی.یکی میگه باید بچه رو میدادی برای پاتولوژی. یکی میگه بخاطر قند مادر بجه ریه اش دیر تشکیل میشه بخدا دارم دیونه میشم.

ای جان خیلی خوب صحبت می کنی نمی دونم چه رشته ای درس خوندی ولی به نظرم اگر روانشناسی می خوندی فوق الع ...

فدای محبتت.من رشته ام فنی و مهندسی بوده و کارم بازرگانی خارجی بود کاملا بی ربط😁ولی روانشناسی رو دوس دارم زیااااد

بعد این اتفاق یه جلسه با همسرم رفتیم مشاوره ولی عملا دیدم هر چی میگه خودم بهتر از اون میدونم😁 و فقط حرف زدن مهم نیست اینکه بتونم عمل کنم مهمه بعد دیگه نرفتم گفتم اونم هر چی بگه و بگه و بگه و ..تا خودم بلند نشم هیچی درست نمیشه.دیگه تصمیم گرفتم اومدم خونه خودم و خودم وسایل بچمو جمع کردم و سوگواری هم یه هفته ای کردم بعد دیگه شروع کردم به سفر رفتن و بعد ۳ ماه زایمانم باشگاه رفتم و کتاب های جدید خریدم و خوندم و خودمو سرگرم کردم.هنوزم خوابم کافی نیست و همش حلو چشمامه ولی به لطف خدا بهترم

از اون روز تا حالا پیش ۴ تا دکتر مختلف رفتم.یکی میگه باید بهت زودتر امپول ریه میزدن .چون جز مادرای پ ...

پاتولوژی رو که چرت میگن اصلا غصه اونو نخور.پاتولوژی زمانی جواب میدن که یه ناهنجاری بزرگ داشته باشه.من دادم پاتولوژی بچمو تیکه هم کردن اخرش هیچی.گفتن همه چی نرمال بوده

چقدر خوب وزن گرفته بوده طفلی.بچه من اول هفته ۳۵ پر کشید وزنش ۲۵۰۰ و قدش ۵۰ بود.ولی خب من اخرا خیلی ر ...

پسر منم قد داشت .من ماه آخر چون رژیم گرفته بودم وزنم بالا نمی رفت. تازه کمم کرده بودم .همش میگفتم بچم وزن نداره یه روز قبل سزارین منو فرستادن سونو ..تو سونو وزن بچم و زده بود ۲۷۰۰.من میگفتم وای چقد کنه.. آقام میگفت حالا تا موقع زایمان بیشتر میشه. فرداش که منو زایمان کردن بچم ۳۱۰۰بود ..ولی چه فایده بمیرم براش ای کاش تو شکمم نگهش می داشتم.ونمیزاشتم اون دکتر بی وجدان برش داره 

ریه اش تشکیل نشده بود .بیمارستان خراب شده هم برای بچه ۳۶ هفته دستگاه نداشت.میگم بعد ۴ روز موقع انتقا ...

خاک بر سرشون کنن..خراب بشه این مملکت تو سرشون

از اون روز تا حالا پیش ۴ تا دکتر مختلف رفتم.یکی میگه باید بهت زودتر امپول ریه میزدن .چون جز مادرای پ ...

تو کشور ما وقتی یک دکتر از صبح تا بوق سگ مریض میبینه آخه دیگه مغزش کار نمی کنه
خواهر شوهر من میگه تو نروژ یک دکتر در یک روز فقط اجازه ویزیت تعداد محدودی بیمار داره
من تو بارداری دو تا دکتر داشتم آنقدر مطبشون شلوغ بود که همش استرس داشتم

خاک بر سرشون کنن..خراب بشه این مملکت تو سرشون

همون یه روز قبل منو بردن بیرون سونو ..ولی همون روز عمل نگفتن خانم ما اینجا برای بچه شما امکانات نداریم میتونی بری یه بیمارستان دیگه..بعد زایمان دکتر اطفال بهم گفت.چرا اینجا زایمان کردی