2777
2789
تکوناشون وقتی تکون نمیخورن آدم چه حالی میشه زود یه چیز شیرین میخوریم و دراز میکشیم...روزی که شوهرم ا ...

میفهمم😭😭انسان موجود عجیبیه تو همه تنگناهای زندگی دست و پا میزنه و طاقت میاره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدانا اون سوره ها رو که گفتم ۷ شب بخونی خواب ببینی خوندی؟اگه نخوندی بهت یه دستور دیگه بدم

مریم منم میخام خوابشوببینم ولی میترسم دکترگفت فشارعصبی شدیدواردشه اینبارسکته میکنی

هدانا اون سوره ها رو که گفتم ۷ شب بخونی خواب ببینی خوندی؟اگه نخوندی بهت یه دستور دیگه بدم

بخاطر پریودی نخوندم  والا‌.اره بگو عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دقیقا من کاملاتجربش کردم

ببین اگه واقعا میخوای ببینیش و از احوالش با خبر بشی اول باید نورانیت قلبتو بالا ببری.. اول ترک گناه

دوم تسبیحات حضرت زهرا بعد نماز

آیه ۳۵ سوره نور دوازده بار هر صبح و هر شب بخون

آیه الکرسی هم بخون

چند روز اینکارا کن که قلبت آماده بشه بعد دستور خواستی بهت میگم

بخاطر پریودی نخوندم  والا‌.اره بگو عزیزم

من که اون ۷ شب اون سوره ها رو خوندم و ۴ شبش دقیقا هر شب خدا پیام عجیبی بهم داد..ولی بچمو ندیدم

ولی دلم خیلی آروم شد.

تکوناشون وقتی تکون نمیخورن آدم چه حالی میشه زود یه چیز شیرین میخوریم و دراز میکشیم...روزی که شوهرم ا ...

غم گذشته رو نخور خواهری ... 

اره یاد اون روزا ک در لحظه کلی ذوق میکردیم ولی الان باعث ناراحتی میشه ... 

امااا ببین با گذشت زمان تو صبور تر میشی و نا امید نشدی با دید دیگه ای داری ب زندگیت ادامه میدی . پس از لحظه لحظه عمرت ب بهترین نحو استفاده کن❤😍❤😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ببین اگه واقعا میخوای ببینیش و از احوالش با خبر بشی اول باید نورانیت قلبتو بالا ببری.. اول ترک گناه ...

چشم حتما دوسه روز دیگه شروع میکنم🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دیشب خوابهای عجیبی دیدم خواب پسر چهار ساله برادر شوهرم که فوت کرده ..خواب دیدم دختر داییم یه پسر داره اینقدر زیبا بود دلم میخاست فقط بعلش کنم وببوسمش 

من همش به خودم میگم:دردی که تو رو نکُشت حتما قویت میکنه

حتما همینطوره عزیزم 👌👌👌 وگرنه همون روز با فرشته هامون میرفتم .. 

یا با نهایت ناراحتی ب خلاص شدن از این دنیا فکر میکنن ب واقعیت خواستشون نزدیک میشد . 

امتحان سختیه 😔 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دستور جهت ایکه کسی رو در خواب ببینی و از احوالش با خبر بشی:

دو رکعت نماز برای رضای خدا بخون و توی هر رکعت بعد از حمد ۱۰ بار سوره توحید و ۱۰ بار ایه الکرسی رو تا "هم فیها خالدون"بخون بعد این دعا که الان میگم رو بر روی یه کاغذ سفید پاک بنویس و بزار زیر بالشتت و نیت کن:هذا یا خالق مَن فی السماواتِ و الارضِ و کلُ اِلیه معادُهُ

بعد از انجام این دستور و خواندن نماز باید به تخت بری و با هیچ کس صحبت نکنی.انشالله که فرشته کوچولوت میاد به خوابت

توی اینجور دستورها که ادم میخواد توی خواب جوابی بگی ه یا فردی رو ببینه اول باید نورانیت قلب رو بالا برد که بهت گفتم برای نورانیت قلب باید:

۱_ترک گناه

۲_ آیه ۳۵ سوره نور ۱۲ مرتبه صبح و ۱۲ مرتبه شب بخونی ۳_خواندن استغفار زیاد بعد از هر نماز 

۴_خواندن ۴۰ بار تسبیحات اربعه بعد از نماز

دوستان هر کی امتحان کرد بیاد بگه ما هم بدونیم

مریم منم میخام خوابشوببینم ولی میترسم دکترگفت فشارعصبی شدیدواردشه اینبارسکته میکنی

تو میخوای چکار!!!هدانا قضیه اش با تو خیلی فرق داره