2777
2789
وااای من هر سینه ام شده بود اندازه کله خودم😂😭هم خنده داره هم گریه دار.. قرص کابرلین سه شب خوردم ب ...

الهی برای توهم بمیرم هنوزتوحکمت خداموندم چرااینکاروکردباهامون

دعا کن یه بچه خدا بده کپی پسرم .....الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم برای مامان آرسام که انشالل ...

انشا...میده دوستم بچشوشش ماهگی ازدست دادالبته شش ماه بارداری ازحرص وجوش دهنش کج شدشش ماه بعدباردارشدبچش همون شکلی همون جنسی عکسای سونوش مونمیزدباعکسای قبلی ولی صورت خودش هیچوقت خوب نشدهمیشه بمن میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای من هر سینه ام شده بود اندازه کله خودم😂😭هم خنده داره هم گریه دار.. قرص کابرلین سه شب خوردم ب ...

دقیقا منم همینطور . اصلا انتظار نداشتم یهو خیلی بزرگ, سفت و دردناک شده بود حتی لباس زیرم اندازه ام نبود رفتم سه تا خریدم  . جرات نمیکردم دست بزنم. در روز بیشتر از 5تا پد عوض میکردم ..جدیدا دقت کردم ی چند تایی کنار سینه ام ترک داره . راستی بچه ها شکمتون ترک گرفت ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ندادمش تیکه تیکش کنن ولی دکترآزمایشمودیدگفت غلظت خون باعث شده اکسیژن نرسه ایست قلبی کنه

کار خوبی کردی منم ندادمش برخلاف بقیه ازمایشگاه ها یکی از دکنرای ازمایشگاه بهم گفت بزار بعد زایمانت اگه ظاهر طبیعی داشت لازم نیست و اگه مشکوک بود میتونی اقدام کنی برای پاتولوژی ک تا4ساعت بعد زایمان باید ب ازمایشگاه برسونی . فقط پسرم شیطون بود بندناف دور گردنش باعث بود 😔 ولی با این حال بعدش خودم ازمایشات رو انجام دادم ک رو جفت و جنین میخواستن انجام بدن

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ندادمش تیکه تیکش کنن ولی دکترآزمایشمودیدگفت غلظت خون باعث شده اکسیژن نرسه ایست قلبی کنه

خب برای منم همین احتمالات بود ک برای احتیاط باید آ اس آ بخورم  عزیزم . دکترت چرا ارجاعت نداد ب ی دکتر متخصص بارداری پر خطر تا ازمایشات ضد انعقادی انجام بدی عزیز دلم؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خب برای منم همین احتمالات بود ک برای احتیاط باید آ اس آ بخورم  عزیزم . دکترت چرا ارجاعت نداد ب ...

یه آزمایش خون کلی دادم گفت مشکلی نداری فقط آسپرین دادگفت اعصابتوقوی کن باخیال راحت باردارشو

برای من نه بچم به اونجاهانرسید

یادگاری برام گذاشت . من سی هفته بودم .تقریبا سه چهار تا ترک خورده با این ک چرب میکردم . بعضیا تا زایمانشونم ترک نمیخوره شکمشون . یعنی 34هفته رشدش کم بود یا شکمت کوچیک بود؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
الهی برای توهم بمیرم هنوزتوحکمت خداموندم چرااینکاروکردباهامون

خدا نکنه عزیزم.اوج بندگی اینه که تسلیم و راضی به خواست خدا باشیم..فقط بخواهیم ازش بهمون صبر بده و دوباره دلمونو شاد کنه..چون هیچ کس تو این دنیا از حکمت تصمیمات خدا آگاه نیست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست