2777
2789
بزار بحساب تقدیر من خیر سرم بیمارستان خصوصی بودم تو تهران و با امکانات  پسرم هم 39 هفته ولی ب ...

آره دقیقا همه چی دست ب دست هم میده تا ی سرنوشت رقم بخوره ...تاپیکتون رو خوندم خیلی متاسف شدم😰 الهی بهترینها و هر چی خیر و صلاحه براتون رقم بخوره  

[QUOTE=305644176]الهی بمیرم برای دلت که خیلی سخته ناراحتی هاتو بکن گریه هاتو بکن ولی نزار عادتت بشه ...

سرنوشت اینطوری بود عزیزم

شاید میاوردی تهران و بعدش پر میکشید میگفتی کاش اصن نمیاوردیش

نمیدونم حکمت خدا چیه که ما ازش سر در نمیاریم..

منم سنم بالاست عزیزم غصه نخور

خدا بخواد بده میده به سن و سال نیست.

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردن به گذشته هیچ فایده ای نداره منم مثل شمام خیلی وقت ها میگم چرا این طور شد چرا شانس من انقدر ...

ای وای،خدا رحمت کنه همسرشونا،خدا صبرشون بده

آره هر کس تو این دنیا مشکلات و سختی های خودشا داره،هر کس دچار غمی هست

اما بدتریناش داغ عزیز هست💔

منم خیلی سعی میکنم به گذشته فکر نکنم و نگاهم به آینده باشه و امیدوار باشم.اما خیلی سخته،خیلییی... فقط یکی دو روز خوبم،باز مجدد حالم خراب میشه و درگیر چرا ها میشم💔

🖤💔
من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

سلام تاتی جون

حالت خوبه

خیلی وقته این تایپیک سری نزدی 

هر روز تایپیکاتو چک میکنم و جویای احوالت هستم.

پرهامو ببوس 👄💋💋💋

😉

آخی عزیزم ممنون که جواب دادی شماها که میاین و از خودتون خبر میزارید و از بچه هاتون میگید باور کنید ...

ممنونم عزیزدلم از محبتت انشالله هر کی داغ اولاد دیده دلش شادشه چه جنین چند روزه چه بچه چند ساله 

نه فداتشم این درد دردی نیست ک هیچ زمان فراموش بشه لااقل من اینطوری فکر میکنم نمیدونم شاید من خیلی احساساتی یا ... ولی ماها حتی ده تا هم بچه بیاریم هر گلی یه بوی میده هیچ کدوم جای آون قبلی نمیگیره ولی خیلی خیلی تاثیر داره تو بهتر شدن حالت من سال اول ازدواج تا دم زایمان رفتم و خاستم مادر بشم نشد ک بشه این پروسه 5 سال شد 5 سال زجر خالص با جونو دلم هر کسی یه حرف میزنه درک میکنم چون کشیدم میفهمم جز خودمونم هیچکی نمیفهمه چه شبای ک بارون میزد من تا صبح ضجه میزدم ک پسرم الان باید تو اتاق گرم و نرم بود نه زیر بارون خیس بشه به هر کی میگفتم با ترحم نگاهم میکرد ولی من جیگرم سوخته بود 

ساعتت ها تو فکر بودم و تک تک لحظات یادم میومد و زندگی میکردم با اونا

خدا بزرگه حتما حتما حتما دل تکتون شاد میشه الهی ک انتظار زیادی نکشید و خیلی زود جای فرشته هاتون سبز بشه ماهایی ک از اول تاپیک بودیم و الان اکثرا بچه دارن و خیلیا دومی هم دارن گروه داشتیم تو تلگرام بارداری هامون سخت و پر چالش ولی همه دلشون شاد شد شما هم دلتون شاد میشه شک نکنید

اره عزیزم آذر بود همسرش راضی شد باز اقدام کنن ولی متاسفانه دیگه بعدش خبری نشد انشالله هر جا که هست دلش شاد شده  باشه 

اونموقع دعای تک تکمون این بود ک دیگه کسی به تاپیک اضاف نشه و این درد نکشه ولی سر نوشته  و هی تکرار میشه میشه میشه 

بارداری های بعدتون سخت تر میشه چون خیلی خیلی حساس ترید ولی خدا بدون شک براتون نگهش میداره میگذره این روزها و دغدغه هاتون میشه شیر دادن و شب بیداری و شیطنت الهی کسی قسمت تکتون 

خیلی حرف میزم میام اینجا حلال کنید

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام تاتی جون حالت خوبه خیلی وقته این تایپیک سری نزدی  هر روز تایپیکاتو چک میکنم و جویای احو ...

سلام گلم زنده باشی ممنون از لطف و محبت همیشگی که داری 😚😚❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ر سلام رفتم اون خانمه نیومده بود.😑 هر چند من خودمو اماده کرده بودم.

خب بهتر

شاید خدا نخواست

واسه دیدارهای دیگه حداقل آماده تری

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
ممنونم عزیزدلم از محبتت انشالله هر کی داغ اولاد دیده دلش شادشه چه جنین چند روزه چه بچه چند ساله  ...

الهی آمین الهی آمین..

آخی عزیزم شماهم مث من خیلی سختی کشیدی

منم ۴ بار این اتفاق برام افتاد

یکی مث ماها فقط میفهمه چجوری داریم روزامون و میگذرونیم..

چندبار امیدم ناامید شد هربار گفتم این بار دیگه حتما میشه این بار خدا میخواد ولی  بازم شکست و شکست...😔

دیگه جونی برام نمونده

خسته ام ازین راه

دلم میخواد بیخیال بچه بشم

ولی وجودم تشنه بچه ست

کاش یه ذره بیخیالی تو وجودم بود

ترخدا وقتی دخترتو نوازش میکنی واسه ماها هم دعا کن

بگو خدا نظری به ما دلشکسته ها بندازه و

طعم شیرین مادرشدن و بچشیم

روزهام با گریه میگذره

و تو افکارم فقط یه علامت سوال هست که چرا ، چرا اینجور میشه و خدا نمیخواد..

۸ سال این در و اون در زدن آخرم هیچ

دقیقا مث روز اول

فقط تفاوتش با اون روزها اینه که اون موقع ها یه امیدی داشتم حداقل سنمم کمتر بود الان آینده رو سیاه و تاریک میبینم

چی بگم

دل پر دردی دارم

خیلی به خودم امید میدم که میشه و بازم میتونی یکی دو روز بهترم ولی باز از خواب بیدار میشم تمام غم عالم آوار میشه تو سرم و بازم حالم بد میشه...

خدا خودش کمکمون کنه و بتونم بازم سرپا شم

امروز خیلی دلم گرفته بود و یه دل سیر گریه کردم

و اومدم اینجا پیامتو خوندم بازم یه نوری اومد تو دلم...

خدا دلتو شاد کنه عزییییزم💕

خداروشکر که همه اون کسایی که اون سالها باهم حرف میزدین تو تاپیک بچه دار شدن

ان شاءالله به حق این روزهای عزیز

هیچ مادری حسرت بچه تو دلش نمونه و خدا این روزها رو برامون جبران کنه ...🤲

ان شاءالله آذر جون هم یکی دو تا بچه دور و برش و گرفته که وقت نداشت بیاد و از خودش خبر بزاره🥰

خدا از دهنت بشنوه خواهر بیایم یه روز از شیرینی ها و سختی  بچه داری واسه هم حرف بزنیم

بازم ممنونم که واسم وقت گذاشتی عزیزم

باور کن خیلی خوشحالم کردی و خوشحالم برات که خدا لطفش شامل حالت شد و اون اسمی که آرزوت بود رو بچت بزاری و گذاشتی

آرسام رفت ولی خواهرش و واست فرستاد

خدارو چه دیدی شاید چند وقت دیگه گل پسرت دوباره اومد پیشت و این بار آرسامتو هم در آغوش گرفتی❤

مراقب دخترکوچولت باش

برامون دعا کن....

گاهی اوقات

خسته میشی از قوی بودن...

دلت میخواد یک استعفا نامه بلند بنویسی

از قوی بودن؛

بعد هم وسایلتو جمع کنی و دور شی از تمام آدمهایی که

مجبورت میکنن به قوی بودن،

قوی بودن بد نیستا!!! نه

فقط

آدمه دیگه خسته میشه!

دلت میخواد بری یه جای دورِ دور

جایی که اگه پرسیدن قویی یا ضعیف؟

بگی

ضعیفِ ضعیف

یکی زیر بال و پرمو بگیره و جای من قوی باشه و من...

زیر چترش خوب استراحت کنم

استراحتی قد یِ عمر

قد تمام خستگیام

قد تمام قوی بودنم....

این روزها بار عظیمی

بر شانه هایم نشسته

باری بیشتر از توان شانه هایم....

سلام بچه ها 

امیدوارم همگی حال بهتری داشته باشید

۳ روز عقب انداختم،امروز آزمایش دادم مثبت بود،با اینکه دنبال دکتر برا شوهرم بودیم،این ماه که بیخیال شده بودیم برا بارداری،گرفت...

امیدوارم همتون به زودی تجربه کنید

قصد ناشکری ندارم ولی از خدا می‌خوام حتما ی دختر سالم و خوش و خوب بده بهم و بارداری رو راحت بگذرونم الهی

نداد هم هر چی کرمش،فقط سالم و سلامت بغل بگیرمش

سلام بچه ها  امیدوارم همگی حال بهتری داشته باشید ۳ روز عقب انداختم،امروز آزمایش دادم مثبت بود ...

سلام

خداروشکر،مبارک باشه😍

ان شالله ی بارداری راحت و عالی تجربه کنی و بسلامت بغلت بگیریش

ان شالله خواست خودت با خواست خدا یکی باشه و ی گل دختر ناز و سالم بغل بگیرین😍

🖤💔
2810