2777
2789
حکمت خدا اینطور بوده انشالله بزودی جاش پر میشه برات.منم دوتا سقط داشتم‌ که‌ تا ۶ هفته رشد داشتن‌ و م ...

دلیل اش مشخص نشد؟

برای سقط چه کاری انجام دادید

دکتررفتیدیاخودش سقط شد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقدیراین بوده  امیدوارم بهترین هانصیب همه بشه همچنین ما

قربونت حتما همینطوره

ما از حکمت خدا سر در نمیاریم

مطمئنا خیری درش بوده

ان شاءالله خیلی زود جاش دوباره پر بشه و بسلامت گل دختر یا گل پسرتون و در آغوش بگیرید❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
قربونت حتما همینطوره ما از حکمت خدا سر در نمیاریم مطمئنا خیری درش بوده ان شاءالله خیلی زود جاش دو ...

ممنونم الهی آمین

دعاکنیدسقط راحت وبدون دردسری وزودی داشته باشم توان دکتررفتن وبستری و..ندارم

دلیل اش مشخص نشد؟ برای سقط چه کاری انجام دادید دکتررفتیدیاخودش سقط شد

بعد سقط دوم ی سری آزمایش دادم‌ که‌ همه سالم بودن.چند تا دکتر رفتم‌ که‌ همه میگفتن بارداری بعدیت باید انوکسا و آسپرین‌ مصرف کنی‌.

واسه سقطامم‌ بعد اینکه لکه بینیام‌ شروع شد زعفرون‌ و جوشونده‌ دارچین‌ و گرمیجات‌ خوردم‌ که‌ تقریبا‌ ۴،۵روز بعد از لکه بینی‌ خونریزی‌ و کمردرد و دل دردام‌ شروع شد‌ و تقریبا ۶ ساعت طول میکشید‌ تا  دفع میشد و اروم‌ میشدم‌ .

حالا‌ من‌ ۶ هفته رشد متوقف میشد و ۸ هفته لکه بینی‌ داشتم‌ تقریبا ۹ هفته سقط میشدن.انشالله سقط راحتی داری.نگران نباش

ممنونم الهی آمین دعاکنیدسقط راحت وبدون دردسری وزودی داشته باشم توان دکتررفتن وبستری و..ندارم

حتما عزیزم ان شاءالله واست سبک دربیاد..

مراقب خودت باش❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
بعد سقط دوم ی سری آزمایش دادم‌ که‌ همه سالم بودن.چند تا دکتر رفتم‌ که‌ همه میگفتن بارداری بعدیت باید ...

من. دیروزکه لک داشتم ازشنبه صبح خونریزی شروع شد

گاهی میگیره ودل درد میگیرم انگارتیرمیخوادبکشه مثل دردهای پریودی

فکرکنم کم کم داره دفع میشه

فدات شم ایشاله هرچه زودتر عکس بی بیچک مثبتتو بیینم

ممنونم عزیزم😘😘😘

تا حالا سه تا بیبی چک مثبت داشتم .

دعا کن این دفعه تا آخر  سالم بمونه و سالم بدنیا بیاد 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
عزیزم رعایت کن قضیه امضات چیه؟

سلام رعایت میکردم 

یک ماه جنین ازبین رفته بود ومن نمیدونستم

دکترسونوی که پیشش رفتم گفت کلاصربانش ضعیف بوده بایدسونوگرافی که اولین باررفتی بهت میگفت تکرارکن دوهفته دیگه اینقدرمدت طولانی بی خبرنمونید

سلام رعایت میکردم  یک ماه جنین ازبین رفته بود ومن نمیدونستم دکترسونوی که پیشش رفتم گفت کلاصرب ...

عزیزم نگران نباش حتما خیرتی بوده، مراقب خودت باش 

انشالله که به راحتی دفع میشه 

منم بارداری دومم هیچ لکه بینی نداشتم 9 هفته رفتم سونو گفتن نبض نداره تا 10 هفته ام صبر کردیم ولی نه لکه بینی نه نبض رفتم کورتاژ شدم خیلی راحت بود یک روزه همه چی تموم شد رفت

عزیزم نگران نباش حتما خیرتی بوده، مراقب خودت باش  انشالله که به راحتی دفع میشه  منم بارد ...

ممنونم نگرانیم فقط بابت بارداری مجدد 

این پروسه مجددبایدطی کنم سختمه

ان شاءالله ایندفعه زودترووراحت تر بارداربشم

امروزم رفتم متخصص برام سونو واژینال نوشت گفتن شنبه برم چک کنم 

دقیقا منم با ivf باردار شده بودم و سرکلاژ هم کرده بودم من زایمان قبلیم تو هفته ۱۸ بود اون بدون سرک ...

سلام عزیزم متاسفم

خدا بدلت آرامش بده میفهممت خیلی شرایط سخت و وحشتناکیه 

منم بچه اولمو ۲۵ هفته از دست دادم

انشالله سال بعد این وقتا گل پسرت دوباره بر میگرده

خانمی شما حتما باید سرکلاژ شکمی بشین 

سرکلاژ واژینال برای ماها که نارسایی داریم جواب نمیده

سلام عزیزم متاسفم خدا بدلت آرامش بده میفهممت خیلی شرایط سخت و وحشتناکیه  منم بچه اولمو ۲۵ هفت ...

سلام عزیزم ممنونم

همچنین به شما❤

آخه من طبیعی باردار نمیشم

ماهایی که با روشهای مختلف باردار میشیم باید چیکار کنیم؟

شما بچه دار شدید بعد ازون اتفاق؟