2777
2789
الان تحت نظر مرصوصی هستی؟ غیرباردار هم ویزیت میکنه؟ علت فوت بچه شما گره خوردن بند ناف بوده؟ شما چ ...

شما پیش دکتر مرصوصی ویزیت شدی عزیزم ؟ علت فوت بچه شما چی بود؟سرازین شدی یا طبیعی ؟چند وقت میگذره قشنگم؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره عزیزم خیلی سخت بعد از هفت سال تصمیم گرفتیم بچه دار شیم اما خدا و حکمتش بی نتیجه گذاشت . ولی بازم ...

الهی هزار مرتبه شکر.انشالله باردار شدی هر روز صدقه بزار چهار قل و آیت الکرسی بخون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔😔😔عزیزم میفهمم دقیقا چی میگی.منم هر چی برمیگردم همه اتفاقاتو مرور میکنم به این پی میبرم که خدا ن ...

دقیقا مثل من هنوزم ک هنوزه بعد هفت ماه و نیم دارم اون روزارو مرور میکنم لحظه ب لحظه شو 😔😔😔

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
شما پیش دکتر مرصوصی ویزیت شدی عزیزم ؟ علت فوت بچه شما چی بود؟سرازین شدی یا طبیعی ؟چند وقت میگذره قشن ...

من از دکتر سولماز پیری وقت گرفتم دوم مرداد.ببینم ایشون علت مرگ بچمو چی تشخیص میده ..بعد حتما میخوام نظر دکتر مرصوصی یا دکتر حنطوش زاده هم بدونم

من پسرمو هفته ۳۴ از دست دادم.الان ۵۰ روز میگذره.سزارین شدم

آنزیمای کبدیم بالا رفته بود ولی نه کاهش پلاکت خون داشتم نه دیابت نه فشار خون بالا نه اضافه وزن...

ولی باید یکسال صبر کنم برای بارداری مجدد.البته یکی دو تا پزشک زنان میگفتم چون ۳۶ سالته شش ماه دیگه اقدام کن که ذخیره تخمک هات ماه به ماه کم میشه به مشکل برنخوری ولی واقعا خودم زودتر از یکسال دیگه اصلا آمادگی بارداری چه از نظر جسمی چه روحی ندارم

الهی هزار مرتبه شکر.انشالله باردار شدی هر روز صدقه بزار چهار قل و آیت الکرسی بخون

انشاله 🙌 بارداری قبلیمم همین طور بودم .. یعنی ی بارداری فوق العاده ایده ال ..سعی میکنم یاداور اون روزا باشه.. اما با تفاوت اینکه بسلامتی باردار شم و ب نتیجه برسونم . توکل ب خدا 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله 🙌 بارداری قبلیمم همین طور بودم .. یعنی ی بارداری فوق العاده ایده ال ..سعی میکنم یاداور اون ر ...

دقیقا مث من..همش میگفتم خدایا شکرت نه لکه بینی دارم نه هیچ مشکلی چقد سبک و راحت و فرز همه کارامو میکردم

گاهی میگم خدایا پسرمو بهم برگردون گاهی میگم نه اصرار به هیچی ندارم فقط صحیح و سالم باشه هر چی میخواد بده 

من از دکتر سولماز پیری وقت گرفتم دوم مرداد.ببینم ایشون علت مرگ بچمو چی تشخیص میده ..بعد حتما میخوام ...

عزیز دلم داغت تازه اس😭😭 اما میگذره فداتشم .. حتما علتش رو پیگیری کن زود... میفهممت خیلی سخته اما همون طور ک میگی ب سن و وضعیت بدنت فکر کن و امیدتو از دست نده مدام تحت نظر باش . من سه هفته بعد از زایمانم شروع کردم ب ازمایشات و علت این اتفاق هر چند همه چیز نرمال بود . و یچیزی حتما با نامه ارجاع پیش برو پیش متخصص بارداری پر خطر و مدارک کامل تا کاملا بررسی کنه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا مث من..همش میگفتم خدایا شکرت نه لکه بینی دارم نه هیچ مشکلی چقد سبک و راحت و فرز همه کارامو میک ...

من ک این اتفاق برام افتاد اطرافیان میگفتن مگه بار دار بودی😢😢پسررررررررر😭😭😭😭😭😭 ارزوووم بوده و هست .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیز دلم داغت تازه اس😭😭 اما میگذره فداتشم .. حتما علتش رو پیگیری کن زود... میفهممت خیلی سخته اما ه ...

اصلا دلم نمیخواد با همسرم رابطه داشته باشم خودم دلیلشو وضع روحیم میدونم.وگرنه خدا رو هزار مرتبه شکر همسرم خوبه و درکم میکنه.

من ک این اتفاق برام افتاد اطرافیان میگفتن مگه بار دار بودی😢😢پسررررررررر😭😭😭😭😭😭 ارزوووم بوده و ...

انشالله خدا بهت گل پسر بده سالم و صالح

اصلا دلم نمیخواد با همسرم رابطه داشته باشم خودم دلیلشو وضع روحیم میدونم.وگرنه خدا رو هزار مرتبه شکر ...

خدارو شکر ک همسرت درکت میکنه چون همین باعث میشه زود تر ب زندگی عادی برگردی یکم زمان میبره چیزی من گذروندم و تجربه ش کردم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من ک این اتفاق برام افتاد اطرافیان میگفتن مگه بار دار بودی😢😢پسررررررررر😭😭😭😭😭😭 ارزوووم بوده و ...

شما چند وقت بعد زایمانت پریود شدی؟ بعد یه چیز دیگه اینکه بعد زایمان قبل اینکه اولین پریودی رو داشته باشیم امکان تخمک گزاری هست؟؟؟

شما چند وقت بعد زایمانت پریود شدی؟ بعد یه چیز دیگه اینکه بعد زایمان قبل اینکه اولین پریودی رو داشته ...

دو ماه بعدش پریود شدم اما بهم قرص پروژسترون داد ک پریودم منظم باشه البته قبلشم منظم بود . پریود شدم سونو دادم اوکی بود اما ماه بعدش دوباره رفتم سونو دادم کیست های ریز داشتم ک دگرگونم کرد اما دکتر گفت هیچ مشکلی نیست همه دارن  فقط یکم باید ورزش کنم و قرص مدروکسی رو بخورم  ک برطرف شه همینم شد و مکمل هارو بخورم . سه ماهه گفته جلوگیری نداشته باشم اما خودم چون هنوز روحیه ام مناسب نبود اقدام جدی نکردم ک این ماه سونو 13پریود دادم و همه چیز عالی حتی میخواست برام امپول بنویسه ک همین ماه باردار شم گفتم میخوام برم مسافرت ک ماه بعد جدی اقدام کنم اونم گفت برو خوش بگذرون و روز 1تا 5 پریود ماه بعد بیا 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

میشه ملیسا ۱۳۷۳ را تگ کنید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین