2777
2789
زنده باشی عزیزم خدا عزیزانتو برات حفظ کنه 🌹

ساراجان گلم خیلی بابت این اتفاق برات ناراحت شدم  انشالله بزودی جاش برات سبز میشه 

ماشالله چقد محکم و قوی هستی آفرین به تو انشالله بزودی جواب صبرتو به بهترین شکل ممکن بگیری

منم بارداری دومم ناموفق بود الان داره 6ماه میشه حدودا

خدایا بی نهایت بار شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بیست روزع سز شدم تو چهل هفته بچم مرده ب دنیا اومد😭😭😭

سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده انشالله بزودی جاش برات سبز میشه هر وقت خواستی بیا اینجا درد و دل کن گریه کن عزاداری کن تا سبک بشی ما با گوش جان میشنویم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
چه جالب.خوش بحالت.اونجا شرایط بهتره

شرایط زندگی اره ولی میبینی که توی‌تقدیر و زایمان و مسایل این چنینی اسمون همه جا یک رنگه عزیزم

اونقدر لفتش دادن اونقدر حرص دادن بهم که یه توماره 

نمیخوام گلایه کنم فعلا انرژیمو نگه دارم برای دخترم وگرنه دلم پره ازشون 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
ساراجان گلم خیلی بابت این اتفاق برات ناراحت شدم  انشالله بزودی جاش برات سبز میشه  ماشالله ...

قربونت برم خودتم قوی هستی عزیزم

من باید خودمو جمع کنم دخترم رو شکر کنم از ناشکری به هیچ جا نمیرسیم

خوش بحالت شش ماه گذشته الان میتونی اقدام کنی  دلم میخواست چشمامو ببندم شیش ماه بگذره این کابوس تمام شه

شرایط زندگی اره ولی میبینی که توی‌تقدیر و زایمان و مسایل این چنینی اسمون همه جا یک رنگه عزیزم اونقد ...

خیلی ادبیات جالبی داری.منظورم اینه که دست به قلمت خیلی خوبه.اصطلاحات  جالب ادبی استفاده میکنی.تایپیکهایی که داری مثل یه رمان میمونن.

😉

خیلی ادبیات جالبی داری.منظورم اینه که دست به قلمت خیلی خوبه.اصطلاحات  جالب ادبی استفاده میکنی.ت ...

تو لطف داری بهم عزیزم

شاید اینکه رشتم ادبیات بوده بی تاثیر‌نیست 

شما به گوشت نشسته البته 🙈 وگرنه چنانی هم دندون گیر‌نیستن 

بازم مرسی عزیزم 🌹💋💋💋

آره .گفتم معلومه ادبیات خوندی.

الان که گفتی رفتم خودمم یه نگاه به تیتره تاپیک هام انداختم 

واقعا برگشتم یه چهار سال پیش چه دورانی رو گذروندم

همه میگذرونیم البته ولی‌واقعا مثل‌داستانا میشه وقتی‌زمان بگذره

اوایل بارداریه اولم برادر کوچیکم فوت کرد فهمیدم باردارم چی بهمون میگذشت هفده ساله بود و سوفی‌اومد چنان مثل بارون اتیشه همرو خاموش‌کرد در عرض یک سال خانوادم قوی‌تر شدن با اومدنش با اون همه تنش و بدبختی به جونم چسبید و موند برام خدارو شکر 

چندین تا سفر هوایی طولانی رفت و برگشت داشتم که برسم به خانوادم کل بارداری ترس  ودلهره و هی اروم تر شدیم هی صبور شدیم و وقتی اومد جون تازه گرفتیم 

فکر میکردم دیگه مصیبت تمام شده دیگه روی خوش‌زندگی اومده سراغمون 

گفتم خانوادمو قشنگ تر کنم شلوغ تر کنم تازه با یه تجربه ی بارداریه دیگه که داشتم مراقبت بیشتر که خب میکردم 

این شد خدارو شکر خدارو شکر 

رفتم به همون موقع که استرس تکون خوردن نخوردن بچه بود 

و خوابه خوبه شبش و دارو نخوردن و این چیزاش 

الان که گفتی رفتم خودمم یه نگاه به تیتره تاپیک هام انداختم  واقعا برگشتم یه چهار سال پیش چه دو ...

عزیزم. شما از اونور دنیا و ما اینجا .دردمون مشترک. داغی که به دلمون نشست و همش میسوزونه اعماق قلبمون رو.هیجچوره تسکین پیدا نمیکنه.منم سی هفته بخاطر دکولمان از دست دادم.۷ ماه پیش و فعلا باردار نشدم.خدا هیچ مادری رو مثل ما ناامید نکنه.اینجا بودن یعنی ته دنیا که دستت از همه چی کوتاهه.ما مادرهای دلشکسته که چشممون اشکه و هیچ کاری از دستمون بر نمیاد.نمیدونم چرا این مدلی امتحان شدیم.خیلی سوز داره.خیلی قلبمون زخمی شده.خدا کنه خدا ناامیدترمون نکنه.خدا خودش کمک کنه.درمان این درد فقط دست خودشه .

سارا جوون .انشالله توهم بعد چندماه دوباره اقدام میکنی.دردیه که درمانش دست خداستتتتت.

😉

الان که گفتی رفتم خودمم یه نگاه به تیتره تاپیک هام انداختم  واقعا برگشتم یه چهار سال پیش چه دو ...

نمیدونم حکمت این دادن و گرفتنها چیه.ولی کاش مثل خیلی های دیگه با بچه امتحان نمیشدیم.این درد منو پیر کرد.به اینه نگاه میکنم و میبینم چقد موهام سر این قضیه سفید شدن.گاهی فقط میشنوم یه بوق ممتد______

😉

عزیزم. شما از اونور دنیا و ما اینجا .دردمون مشترک. داغی که به دلمون نشست و همش میسوزونه اعماق قلبمون ...

ایشالا به حق دل مهربونت خدا برای توام بهترین تقدیر رو با بچه ی صحیح و سالم در نظر گرفته باشه و خیلی زود بهش برسی 

عزیزم الان تایم مناسبی نیست برات ؟ که هنوز صبر کردی و اقدام نکردی ؟

هر چند درد مادرت قابل قیاس با ما نیس

هر چی‌بزرگ تر میشن بچه ها خاطره ها بیشتر میشه و قطعا جدایی و داغش بیشتر

داغش به دلشونه دیگه ادم های قبلی نشدن 😞 خدا به همه ی مادرای داغ دار صبر بده 

نمیدونم حکمت این دادن و گرفتنها چیه.ولی کاش مثل خیلی های دیگه با بچه امتحان نمیشدیم.این درد منو پیر ...

قوی باش عزیزم خدا هر دردی میده صبرشم میده 

اخره سیاه ترین شبم بلاخره صبح میشه یه لحظه هم شک نکن 

ایشالا همه ی مشکلاتت حل بشن و خیلی زود خبر بارداری و بعدش زایمانت رو بدی و عکس نی نی نازو برام بزاری اینجا دل ادم روشن میشه از امید 🌹