2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش قبل از ای یو ای میرفتم.ای یو ایم بخاطر گرفتگی منفی شد.وگرنه دوتا تخمک بالغ داشتم.سر تخمکگذاری هم ...

من قراربود آی یوآی کنم دکترم اول آزمایشات خون وبعد عکس رنگی ازم خواست .دکترت کم کاری کرده اول عکس رنگی ازت نخواسته.

به گفته ی دوستمون عکس رنگی چسبندگی هاروبازمیکنه.ان شاءالله به زودی خدامراددلتومیده.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من قراربود آی یوآی کنم دکترم اول آزمایشات خون وبعد عکس رنگی ازم خواست .دکترت کم کاری کرده اول عکس رن ...

آخه من پارسال عکس رنگی انداختم.امسال دوباره بعد منفی شدن رفتم سراغ عکس.

دکتر کوتاهیی کرد.چون کورتاژ بودم

😉

آخه من پارسال عکس رنگی انداختم.امسال دوباره بعد منفی شدن رفتم سراغ عکس. دکتر کوتاهیی کرد.چون کورتاژ ...

انشاالله این دفعه نتیجه میگیری مریم جون فکر گذشته رو نکن دیگه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من قراربود آی یوآی کنم دکترم اول آزمایشات خون وبعد عکس رنگی ازم خواست .دکترت کم کاری کرده اول عکس رن ...

این دکتر از منم ازمایش خون مجدد و عکس رنگی مجدد و مامو سینه خواست.و همه رو انجام دادم.روز دوم پریود برم ببینم قسمت میشه این ماه ای یو ای کنم.خدا کنه تخمک گذاری سربرج نیفته.چون مرخصی گرفتن سخت میشه

😉

از سال ۹۷ اقدامم نمیدونستم بچه دار شدن انقد مکافات داره

وای من هیچوقت فکر نمیکردم یکی از بزرگترین دغدغه های زندگیم بچه دار شدن بشه واقعا ادم تو بعضی از مرحله های زندگیش کم‌میاره

ان شاءالله خدادل هممونو شادکنه .من ماهی که باردارشدم اصلا فکرشم نمیکردم .باعث تعجبم بود.امیدوارم به این زودی برای همه ی شمااتفاق بیفته.وخبرخوب توگروه بزارید.آمییییین

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
فکر گذشته امونمو بریده هستی خانوم

اشتباه میکنی قشنگم این ماه با انرژی خوووب و فکر ازاد برو ای یو ای خدا رو چه دیدی شاید این ماه طبیعی مامان شدی😍 عکس رنگی خیلی کمک میکنه

ان شاءالله خدادل هممونو شادکنه .من ماهی که باردارشدم اصلا فکرشم نمیکردم .باعث تعجبم بود.امیدوارم به ...

عزیزم انشاالله تو هم نی نی تو سالم بغل بگیری برای ما هم دعا کن