2777
2789
سلام عزیزم خوبی ممنون از پیگیریت رفتم سونو رشد جنین متوقف شده بود و اومدم خودش سقط شد😔

الهی بمیرم برات...😭 وااای یاد روزای تلخ خودم افتادم...دورت بگردم غصه نخوریااا حتما قسمت نبوده.. عزیز دلم نمیدونم چی بگم واقعا.. خواهر گلم قطعا حکمتی توش بوده... انشاالله که به زودی زود جاش برات سبز شه و خدای سبز و مهربون ی دوقلوی سالم و سلامت بهت بده .. حال الانت با تمام وجود میفهمم ولی چه میشه کرد عزیزم.. به خدا دارم با گریه تایپ میکنم.. 😭😭غصه نخور و به خودت خوب برس به خدا توکل کن گلم.. انشاالله به زودی جاش برات سبز میشه🤲

برای آرامشت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم.. صلوات زیاد بفرست..قرآن بخون و ناامید نباش 

بهترینها نصیبت بشه عزیزم⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی بمیرم برات...😭 وااای یاد روزای تلخ خودم افتادم...دورت بگردم غصه نخوریااا حتما قسمت نبوده.. عزی ...

ممنونم از دعای خوبت و دلداریت بخدا وقتی عزیزانی مث شمارو میبینم حالم خوب میشه این پنجمین سقطم بود ناراحتم ولی ناامید نیستم انشالله اجرت با امام حسین انشالله حاجت روابشی عزیزم❤🌷

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از دعای خوبت و دلداریت بخدا وقتی عزیزانی مث شمارو میبینم حالم خوب میشه این پنجمین سقطم بود نا ...

الهی بمیرم واسه دلت عزیزم... توکلت به خدا باشه نازنینم. قربون دلت بشم چی کشیدی...  ممنون بابت دعای قشنگت. انشاالله ارباب کربلا واسطه میشه و به زودی باردار میشی و نی نی برات میمونه🤲 آمین آمین آمین

آخه چرا سقط میشن علتش مشخص نیست؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی بمیرم واسه دلت عزیزم... توکلت به خدا باشه نازنینم. قربون دلت بشم چی کشیدی...  ممنون بابت د ...

خدانکنه عزیزم انشالله شمام حاجت روابشی، دلیلش زیاد بود هرکدومو برطرف کردم از ی ورش یچیز دیگ زد بیرون شوهرم ضعیف بود عمل کرد خوب شد بازم نشد خودم غلظت خون داشتم امپول زدم نشد حالا قراره ازمایش ژنتیک بدیم بعدشم عکس دنگی دادم گفتن رحمم دوشاخه باید جراحی شه منتظرم خونریزیم قطع شه برم واسه جراحی 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خدانکنه عزیزم انشالله شمام حاجت روابشی، دلیلش زیاد بود هرکدومو برطرف کردم از ی ورش یچیز دیگ زد بیرون ...

الهی گلم چقدر درد کشیدی... شک نکن جزء بنده های خوب خدایی.. شنیدی که میگن هر که در این بزم مقرب تر است   جام بلا بیشترش میدهند.. مسمم تر و پر انرژی تر از قبل پیگیر باش انشاالله که خدا به آبروی خانم فاطمه زهرا س و شش ماه کربلا حاجت دلت به زودی میده.. ما هم برات دعا میکنیم. غصه نخوریااا... یادت باشه خدای ما هم همون خدای سبز که به جوجو نی نی داد😊 خیلی مراقب خودت باش نازنینم❤

الهی گلم چقدر درد کشیدی... شک نکن جزء بنده های خوب خدایی.. شنیدی که میگن هر که در این بزم مقرب تر اس ...

ممنونم از دعای خوبت گلم من حتی روزی ک از سونو برگشتم با خودم گفتم خدایا من از رحمتت ناامید نمیشم انقد صدات میزنم تا بمنم بچه سالم بدی سعی کردم روحیمو حفظ کنم خدای مام بزرگه انشالله بحق فاطمه زهرا ب شمام ی بچه سالم و صالح میده من مطمئنم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره اتفاقا اینجوری بیشتر قدر بچمو میدونم بیشتر بابتش خداروشکر میکنم

ممنونم از دعای خوبت گلم من حتی روزی ک از سونو برگشتم با خودم گفتم خدایا من از رحمتت ناامید نمیشم انق ...

نگاه و لبخند خدا همیشه و هر لحظه بدرقه راهت باشه عزیز دلم❤

منتظر خبرای خوبت هستین ⚘⚘

نگاه و لبخند خدا همیشه و هر لحظه بدرقه راهت باشه عزیز دلم❤ منتظر خبرای خوبت هستین ⚘⚘

ممنونم گلم😘🌷❤

چند هفته ای عزیزم؟؟؟ فکر میکنم طبیعیه ولی هرچی فکرتو درگیر کرد و حس خوب نداشتی با دکترت در میون بذار

هفته۲۲

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
هر وقت ورم کردی به دکتر بگو.ورم دست و صورت خطرناکتره.بعد هفته ۲۰ هر هفته بهداشت برو فشارتو چک کنن.نم ...

واااای انقدر نمک‌ میخورم که

پیش دکتر خودم پرونده تشکیل دادم، بهداشت یعنی همون درمانگاه باید برم؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عزیزم آسپرین واسه رقیق کردن خونه اصلا نگران نباش فقط به دکترت بگو اگه لازم ی آز غلظت خون برات بنویسم ...

به من کفته شبی یکی تا هفته۳۴

الهی فدای دلت بشم عزیزم.. بهش فکر نکن مگه دست من و تو بوده... به خدا توکل کن...خواهش میکنم ازت دوستم ...

مرسی عزیز دلم‌ممنونم

اخه فکر کردم هفته۲۸به بعد بچه میمونه، الان که تاپیکاتون رو دیدم که گفتین ۳۰هقته فوت شده و .....خیلی نگران شدم

تو رو قران واسم دعل کنین این بچم واسم بمونه ۱۷ هفته م دل و کمرم درد میکنه هر چی سرچ‌میکنم بدتر وحشت ...

منم داشتم دکتر گفت رحم جا باز میکنه چیزی نیست

ممنونم گلم😘🌷❤

چقدر ناراحت شدم برات عزیزم انشاالله که به سلامتی عمل خوبی داشته باشی و بعدش خدا با هدیه اش جواب همه این سختیاتو بده گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿