2777
2789
خب وقتی صدای قلب بچه دور از جون بچه ها خوب کار نکنه  میفرستن اکو؟ اخه منو نفرستادن.

عزیزم من اسمم هستی هست...اکو رو ۱۸ هفتگی میرن. یعنی از ۱۸ هفتگی به بعد من ۲۶ هفته رفتم همه چی خوب بود😔 یه سونو مخصوص میری برای اکو قلب. با سونو معمولی نمیشه یعنی ممکنه تو آنومالی همه چی سالم به نظر بیاد ولی اکو قلب جداست بری خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستی  ۲۶ رفتی همه چی خوب بود؟ شریانهای جفت هم خوب کار میکرد؟سونو بند ناف چیه؟ خاک برسرم  ...

اره عزیزم همه چی خوب بود حتی بهتر از اون نمیشد هرچی شد از هفته ۲۸ شد😔 بند نافم خوب بود همه چی....جواب پاتو جفت هم اومد هیچ مشکلی نبود...عزیزم منم دکترم فرستاد رفتم وگرنه منم نمیدونستم که تو از کجا میخواستی بدونی

عزیزم من زایمان طبیعی بود از لحاظ بدنی خوبم دو ماه گذشته از همین ماه میخوام اقدام کنم برام دعا کن من ...

قربونت عزیزم انشاالله به مراد دلت برسی❤️❤️

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

سلام دوستان، من ۱ مرداد خیلی به موقع بعد از ۳۸ هفته سزارین کردم و پسرمو با وزن ۴/۳۰۰ در کمال ناباوری بعد از ۲۴ ساعت همون بیمارستان از دست دادم،(من فوق العاده در بارداریم حساس بودم انواع سونوها غربالگریهارو انجام دادم جاهای معتبر و همیشه عالی بودن. ) علتو گفتن عفونت ریه که تا دوساعت قبل از فوتشم گفتن هیچ مشکلی نداره و خوبه حالش نمیدونم چی شد ولی شد من با هزارتا چرای بی جواب داغدار موندم جواب کالبدشکافی نیومده هنوز ولی ریه کامل و قلب هم سالم بود و بعد از تولد پزشک اطفال سلامتشو تایید کرد من موندمو هزاران خاطره بارداری، اتاق چیده شده، استند اسمش کیک سفارش داده شده واسه ورودش به خونه ، من موندمو حسرت شیر دادنش، بغل کردنش، من موندم حسرت مامان شدن . جالبه قبل از زایمانم خیلی اتفاقی این تاپیکو دیدم دلم گرفت گفتم بمیرم واسه این دلهای شکسته نمیدونستم که خودم میام همین تاپیک از فوت نوزادم مینویسم 🥺 دعا کنید دلم آروم بگیره 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام دوستان، من ۱ مرداد خیلی به موقع بعد از ۳۸ هفته سزارین کردم و پسرمو با وزن ۴/۳۰۰ در کمال نا ...

عزیزم منم 38هفته2روز سزارین شدم تا روز بعد پسرم کنارم بود یک درصد نمیدونستم مریض شده روز بعد دکتر اطفال گفت اکسیژن کم بهش میرسه انتقالش دادن یه بیمارستان دیگه پسرم رفت ک رفت دیگه برنگشت منم مثل تو همه چی اماده اقام ماشین کارواش برده بود یه دسته گل گرفته بود بیاد دنبال پسرش از بیمارستان ولی نشد نتونست

سلام دوستان، من ۱ مرداد خیلی به موقع بعد از ۳۸ هفته سزارین کردم و پسرمو با وزن ۴/۳۰۰ در کمال نا ...

عزیزم پسر تو هم فرشته بوده عمرش به این دنیا نبوده اینجا همه یه درد مشترک داریم همه درکت میکنیم خدا درد رو میده اما صبرشم میده.دختر منم ۲ ماه پیش آسمونی شد با خودم که به روزای اول فکر میکنم میگم چطور زنده موندم با اون حجم از غم ولی خدا کمک کرد یه مصلحتی داره خدا رو شکر که سالمی انشاالله خدا دفعه بعد دل هممون رو شاد کنه گلم

عزیزم منم 38هفته2روز سزارین شدم تا روز بعد پسرم کنارم بود یک درصد نمیدونستم مریض شده روز بعد دکتر اط ...

چقدر شبیه اونم گفتن اکسیژن خونش اومده پایین حالا گفتن در اثر عفونتی که تو ریه داره نمیدونم دیگه ، شما متوجه نشدین چرا؟؟؟ 🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم پسر تو هم فرشته بوده عمرش به این دنیا نبوده اینجا همه یه درد مشترک داریم همه درکت میکنیم خدا د ...

مرسی از همدردیت عزیزم ایشالا دلت شاد شه و دیگه غم نبینی واقعا سخته 

الان 7ماهه در حسرت پسرمم دیگه نمیاد تنها روزارو میگذرونم بهش فک میکنم ب مرور زمان عادت میشه یه کم کم ...

شما نمیترسی از اینکه باردار شی دوباره من فکر میکنم دیگه نمیتونم چون اینبار آدم از یه پایان تلخ ضربه خورده