2777
2789
[QUOTE=158720767]سعیده جان زایمان کردی به سلامتی ؟یه خبر  سلام اره عزیزم

به سلامتی مبارکه ان شاءالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه این آقا پسرگل 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروی خاصی که نه گفت به احتمال زیاد ارثی بوده که کاریش نمیشه کرد... ولی سه تا دکتر بهم پیشنهاد فولیک ...

انشالله بارداری سالمی رو طی میکنی.خوش بحالت که بارداری.

منم منتظرم زمان بگذره

دوباره باردار شم.

از بلاتکلیفی خسته شدم.

فکر اون بچه رهایم نمیکنه.

نمیدونم قبلا بدون بچه چجوری سیر کردم.

الان نفسم بالا نمیاد ‌.

دوریش خیلی سخته.

میدونم اگه روزی چک بیبی دو خط بشه حالم بهتره.

درسته ویارهای بارداری سخته

ولی به اون سختی راضی هستم.

از نشستن و غصه خوردن که بهتره.

کاش زندگی وفق مرادمون بود.

خانومایی که ناباروری کشیدن سر شکم اولشون؟

ایا برای دفعه دوم طبیعی باردار شدن؟

من نمیدونم اگه اقدام کنم کی میگیره؟

دوماه متفورمین بخورم ببینم تخمکهام بهتر میشن؟

😉

ای جان عزیزم الان بارداری؟ چند وقت بعدش اقدام کردی و باردار شدی؟؟؟

5 ماه بعد اقدام کردم و ماه اول باردار شدم

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
انشالله بارداری سالمی رو طی میکنی.خوش بحالت که بارداری. منم منتظرم زمان بگذره دوباره باردار شم. ا ...

عزیزم فقط توکل کن بخدا

استرس رو از خودت دور کن

اگه خدا بخواد همه چی ممکنه اصلا نگران نباش

فقط داروهاتم حتما تحت نظر پزشک بخور... 

انشاالله به زودی زود هرچیزی به صلاحته برات پیش بیاد. 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

سلام دوستان به سلامتی کیا زایمان کردن الهی به حق مادر سادات تمام تو راهی ها به سلامتی بیان تو بغل ماماناشون و آنهایی که میرن اقدام جوابشون مثبت بشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلشون و دل همگی سرشار از مهر خداوند بشه و بهترین ها رو خدا برای همتون رقم بزنه و حاجت دلهاتون با حکمت خدا یکی باشه 

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
5 ماه بعد اقدام کردم و ماه اول باردار شدم

عزیزم من زایمان طبیعی بود از لحاظ بدنی خوبم دو ماه گذشته از همین ماه میخوام اقدام کنم برام دعا کن منم زود باردار شم انشاالله که نی نی این دفعه سالم بغلت میاد گلم

اره عزیزم امروز صبح زایمان کرده حال سعیده جون و گل پسرشم هر دو خوبن🙏🏼🙏🏼🙏🏼

مبارکه مبارکه ان شاء الله به سلامتی خوش قدم خوش روزی باشه زیر سایه خدا پدر و مادرش بزرگ شه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین