2777
2789
عزیزم ما همه تو تلگرام یه گروه داریم اگه میخوای بهشون بگم لینک بدن جوین شی فقط از الان بگم بیای ...

گروه مرضیه خانوم رومیگی؟ من ماه پیش رفتم اونجا اما نتونستم طاقت بیارم لفت دادم 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم اوایل خاستم بخورم هی چند نفر میگفتن بخور بخور، تحقیق کردم گفتن باعث کیست آوردن میشه

اره عزیزم به منم خیلی گفتن رازیانه رو ولی جرات نکردم بخورم...میخوام خودمو ببندم به گرمی دوسین و روغن سیاهدانه و این چیزا😅 شایدم دوفاستون بخورم برا تنظیم پریودی ولی میترسم بعضی ها میگن مانع تخمکگذاری میشه

بله واقعا سخته، اما بیمارستان بچه رو نداد بهمون، گفتن خودمون گروهی خاک میکنیم

وا چرا ندادن حتما شوهرت نخواسته گفته بهشون . میگم چرا زود اومد دنیا

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
اره عزیزم به منم خیلی گفتن رازیانه رو ولی جرات نکردم بخورم...میخوام خودمو ببندم به گرمی دوسین و روغن ...

اره مانع میشه منک شش ماه دوفاستون خوردم باوجود فولیکول 25 تخمگکزاری نمیشد، همون متفورمین بهتره بنظرم. و اینک با داروهای شیمیایی ب هیچ وجه سیاه دانه و دمنوش های خیلی گرم نخوری بهتری. بجاش جیگر  هویج و موز و خرما چایی دارچین و زنجبیل بهتره 

اره مانع میشه منک شش ماه دوفاستون خوردم باوجود فولیکول 25 تخمگکزاری نمیشد، همون متفورمین بهتره بنظرم ...

از هر سری یه صدا در میاد هرکی میگه یه چیزی خوبه.اخرش میترسم بخورم هیچی نمیخورم دیگه خخخ