2777
2789
خانما من یه حاجتی دارم تورو خدا نفری یه صلوات برام بفرستید شما دل شکسته اید دعاتون براورده میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.حاجت روا بشی به حق قرآن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازعدد۲۳متنفرم دخترمنم ۲۳رفت انشا...خدادوباره دخترتوبزاره تودلت🙏

مهرا من اسفندماه رو انقد دوست داشتما همیشه ذوق میکردم که داره عید میاد ولی دیگه متنفرم

یادآور روزای بد زندگیمه

حتی فکرشم دیوونم میکنه

خانمای عزیز من میخوام یه پیام بزار خواهش میکنم تا آخر بخونید...مطمئن هستم بدردتون میخوره ...من چندین سال دکتر رفتم برای بچه دارشدن ،،،دکترهای معروف زیادی روتو تهران امتحان کردم ..که البته بعضی هاشون هم خیلی کمکم کردن ..بعداز این همه سال نازایی یه دختر بدنیا آوردم که بعد از شش ماه فوت شد...چندین بار سقط کردم وداروهاو آزمایشهاو هرچیزی که مربوط به نازایی یا سقط نشدن بچه باشه رو امتحان کردم ..آخه بعداز هر سقط یه دوره نازایی سراغم میومدوکلی دکتر میرفتم تا برطرف بشه..در ضمن منو شوهرم چون فامیل هستیم یه دوره هم دکترای ژنتیک رو تجربه کردیم...آخرین بار که دکتر ژنتیک رفتیم گفت فقط 25 درصد احتمال داره که من یه فرزند سالم بدنیا بیارم تازه اونم اگه توبارداری بچم سقط نشه چون ضایعات جفتی داشتم دقیقا با بزرگ شدن جنین جفتم واکنش نشون میداد ومنجر به سقط یا مرگ جنین میشد...بعداز آخرین دکتری که رفتم حسابی ناامید شدموتا صبح گریه کردم حتی به همسرم گفتم اگه میخوای منو طلاق بده که همسرم از حرف من خیلی ناراحت شد وگفت من تورو بخاطر بچه نگرفتم....حالا بماند چه سختی ها که نکشیدم..بعد از مدتی به پیشنهاد یکی از دوستام یه رژیم طب سنتی گرفتم...شاید باورتون نشه من به خدا توکل کردم وسه ماه هرروز رژیمم رو ادامه دادم ..البته در طی این سه ماه جلوگیری داشتم بعد از سه ماه جلوگیری نکردم وباردار  شدم الان یه پسر دارم این رژیمی که من گرفتم رو میتونید تواینترنت سرچ کنید تا ببینید کاملا صحیح است.....خودم هرروز صبح یه قاشق غذا خوری عسل رو با یه قاشق مرباخوری دارچین مخلوط میکردم وناشتا میمالیدم روی لثه هام و کام دهانم وخودش با بزاق دهانم آب میشد وقورتش میدادم....این کار باعث میشه تخمدان ها خیلی فعال بشه وتخمک آزاد کنه وخیلی از کیست های رحم رو ازبین میبره ورحم رو پاکسازی میکنه میتونید برید تو اینترنت سرچ کنید تا باورتون بشه البته دقیقا باید سه ماه مصرف بشه چون حداقل سه ماه طول میکشه تا رحم وتخمدان به حالت طبیعی وسالم برگرده..حتی اگه مشکل نداری هم این راه رو امتحان کنیدچون باعث میشه اسپرم زودتر خودش رو با محیط رحم شما وفق بده وباردار بشید...حالا برای آقایون .....آقایون هم هرشب یه ق غذاخوری عسل رو بایه ق مرباخوری دارچین مخلوط کنن وقبل از خواب بخورن طوری که دیگه بعدش چای یا هر چیز دیگه ه ای نخورن...تا سه ماه این روش رو انجام بدن ..عسل و دارچین وقتی باهم مخلوط میشن یه معجون به وجود میاد اسپرم هارو فعال میکنه وحرکتشون رو به سمت رحم سریع میکنه حتی اگا کسی اسپرمش ایراد داشته باشه با این کار برطرف میشه البته توجه داشته باشید که سه ماه پشت سر هم هر شب این رژیم باید ادامه داشته باشه وحتما هم دراین سه ماه جلوگیری داشته باشید بعدازاین سه ماه دیگه میتونید اقدام کنید برای بارداری....اینرژیم انقدر رحم واجزای رحم رو سفت میکنه که احتمال سقط به درصد خیلیییییییی پایینی میرسه...راستی حتما تواین سه ما از میوها و سبزیجاتی که ویتامین ث دارن استفاده کنید مخصوصا آقایون... همسرم مکمل ویتامین ث خارجی گرفت از داروخانه وخورد..روزی یک استکان هم عرق کاسنی آقایون بخورن در زمان رژیم.........سعی کنید عسل و  عرق کاسنی رو اصلش رو پیدا کنید بخورید تا اثر کنه.....تمام چیزهای که گفتم رو میتونید تو گوگل سرچ کنید بعد انجام بدید من خودم مشکلات زیادی در مورد باردار شدن .سقط و ژنتیک داشتم ودر اوج ناامیدی بودم که خداروشکر الان یه پسر خوشکل وخدارو شکر سالم دارم که امیدوارم نصیب همتون بشه....البته اول وآخر لطف خدا بود که من رو لایق مادر شدن دانست ...خدا جونم آخه من قربونت بشم  تا آخر دنیا عاشقتم......پست بعدی عکس پسرمو میذارم اگه تونستم با این پست بهتون کمکی کرده باشم ..واسه پسرم یه صلوات بفرستید ..ببخشید که طولانی شد...به امید خدا

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

خانما من عکس پسرم رو گذاشتم تا بهتون بگم امیدوار باشید خدا دعای دل شکسته هارو  میشنوه ..بخدا من پسرم رو تواوج ناامیدی باردار شدم خدا کمکم کرد وصد البته خواندن قرآن .....

راستی اون عینکی که گذاشته رو صورتش تزیئنیه بخاطر عکس گذاشته