2777
2789
من الان مرداد ماه میشه 1سال از اون اتفاق گذشته  ولی هربار رفتم مطب دکتر زدم زیر گریه که دیگه م ...

من زیاد گریه نمیکنم اما دائم دارم بش فک میکنم و اینک شبا ک میخابم دوس ندارم بیدار شم دیگ صبحا حالم خیلی داغون میش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی از مهرا جون هدانا جون خبر داره؟ ان شاء الله که حال خودشون و بچه هاشون خوب باشه الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
مهرا تا جایی که میدونم حالش خودش بچش خوبه خداروشکر فعلا درگیر بچس انشالله بزودی میاد تاپیک

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزمممممم 😍😍😍😍  از دعاهای خیر شما دوستای گلم 😘😘😘  انشاله گل پسرت ب موقع و سالم ب ...

مصی جان فکرکنم هم نام هم باشیم.الهی به سلامتی بارشیشه اتو زمین بزاری.وقت زایمان برای ماهم دعاکن.

برای سلامتی زایمان خودت ونی نی جون دعامی خونم.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عزیزم دعابرای مریض هایادت نره .احوال سختی دارن.همچنین بچه های مریض.😔

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
عزیزم من که یکهفته بعد زایمان هفت کیلو وزن کم کردم.دیگه ثابت موندم ومجبورشدم برم پیش دکتر تغذیه.دیگه ...

سلام عزیزم من موقع بارداری ۶۲ بودم قدمم۱۶۵ تو بارداری ۵۷ کیلو شده بودم تو ماه هفتم ماه ششم تازه ۵۸.۵ بودم ولی زایمان زودرس داشتم زیاد استرس نداشته باش خکبه وزن کم کنی ولی فک نکنم برای اضافه وزن باشه،حتی طول سرویکسمم ۴۳ بود دکترم گفت احتمالا ررای کروناس با اینکه من خیلی رعایت میکردم و تقریبا استراحت مطلق بود و بیرون نمیرفتم ولی گفت شاید بی علایم از اطرافیان گرفتم ک نفهمیدم،واقعا من که فکر میکنم تا خدا نخواد کسی به این دنیا نمیتد و کسی هم از این دنیا نمیره ،انشالا خدا نی نی هامونو دوباره بهمون برگردونه 

پسرم فرشته شد رفت تو آسمون برای مامان شدنم دعا کنید،دلم برای محمد پویانم تنگ شده کاش میشد دوباره برگرده پیشم
عزیزم شما زایمان قبلیتون سز بودین؟ بعد چند وقت باردار شدین؟ 

نه عزیزم من زیر 15 هفته بود کورتاژ کردم بعد از 7 ماه اقدام خدا رو شکر باردار شدم

بچه ها منم داغونم هیچ جوره ارامش ندارم دارم روانی میشم

مجبوری عزیزم تحمل کنی همه ما این روزارو پشت سرگذاشتیم.وقتی رفتی حموم غسل صبرحضرت زینب انجام بده خیلی تاثیرگذاره.من تقریبا هرروز غسل میکردم.خیلی سخته خیلی...حق داری بخدا حق داری

سلام دوستای گلم امیدوارم حال همگی خوب باشه  مهرا جان خوبی عزیزم نی نی خوبه

دوستان امیدوارم بهترین روزها در انتظارتان باشع ودیگه مادر داغداری به جمعمون اضافه نشع من روزهای که گدروندم این روزها همش با اشک بود همش یادآوری روزهای گذشته بود خیلی سخته خیلی بیشتر از همیشه دتنگ پسرم شدم خدارو شاکرم باز لطفشو بهم نشون داد وبار دیگه هدیه ای بهم داد انشالله خودش نگهدارش باشع  وقتی نی نی را شیر میدم برای همه دوستانی که اینجا دارم دعا میکنم از ته دلم امیدوارم خدا ازم قبول کنه وشاهد خبرای خوبی باشم به امید خدا آمییییین یا رب العالمین 🙏🙏🙏🙏🙏الهم صلی علی محمد وال محمد 

شرمنده دوستان اگه نتونستم جوابتون بدم خیلی درد داشتم الان بهترم ومیتونم بلند بشم ولی دچار عفونت اداری شدم خیلی بده ودرد اور 

دوستتون دارمم😘😘😘😘

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام دوستای گلم امیدوارم حال همگی خوب باشه  مهرا جان خوبی عزیزم نی نی خوبه دوستان امیدوارم ...

عزیزم خیلی منتظرت بودیم... اومده بودم گلایه کنم که دیدم پست گذاشتی...  قربونت برم دیگه گریه نکن...حال ما رو فقط خودمون میفهمیم و بس.... ولی دیگه گریه نکن خوشحال باش که خدا ی پسر سالم بهت هدیه داده و خیلی مواظبش باش ... انشالله زودتر عفونتت خوب بشه.. نگران نباش عشقم... یکم سر حال تر که شدی بیا عکس اون فسقلی رو برامون بزار😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘