2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جونم انشالله خدا ناامیدتون نمیکنه.بهش توکل کن و بسپر به خودش.خیلی دعاگوتم

ممنون مریم مهربونم. مطمئنم خدا ناامیدم نمیکنه.‌

مطمئنم که من هم بلاخره مادر یه فرشته سالم و صالح زمینی میشم 

پس چرابرامنواشتباه گفت مصی؟

نمیدونم گلم . بعضی از سونو گرافیست ها متبحرن در این مورد . 

ولی در کل خیلی کم پیش میاد بتونن تو  ان تی جنسیت رو قطعی بگن . 

به منم احتمال زیاد داده بود فقط قطعی نگفته بود ولی درست گفته بود,دیگه . بعد ها متوجه شدم ک تشخیصش برای خیلیا درست بوده .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ای جانم گل پسرت باحیاست انشا...دامادش کنی🤲🏻

سلام مهرا جون تبریک میگم مامان شدن دوبارت رو انشاالله دختر نازت رو به موقع و سالم بغل کنی 

من تقریبا از اول تایپیک رو. خوندم و فهمیدم شما بعد 4ماه که سزارین کردین باردار شدین خداروشکر 

میخوام بدونم مشکلی پیش نیومد مثلا بخیه تو بارداری اذیتت کنه واینکه جفت خلفی. بود یا قدامی 

سلام دوستای گلم خوبین 

نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده 

ولی واقعا درگیر کارم 

انشالله مامانای باردار بزودی بارتون رو سلامت به زمین میذارین 

اونایی هم که هنوز اقدام نکردن و یا هنوز باردار نشدن انشالله به زودی باردار بشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام دوستای گلم خوبین  نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده  ولی واقعا درگیر کارم  انش ...

علیک سلام عزیزم ماهم دلمون تنگ میشع   ممنونم از دعای قشنگت انشالله بازتاب این دعاها به خودت بر میگزده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام به هدانا جون و بقیه دوستان🌺 

بعد اون اتفاق خدا معجزه ش رو بهم نشون داد و باز هم منو لایق مادر شدن دونست انشاالله همینطور که خدا دل منو شاد کرد انشاالله دل شما دوستان منتظر رو هم به راحترین شکل شاد کنه

من واقعا سوپرایز شدم تو ۸ هفتگی متوجه بارداریم شدم چون بعد زایمان سیکل پریودم بهم ریخت 

انشاالله شما هم همینطور سوپرایز بشین 🤲🏼❤️🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷