💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
الهام عزیزم این بهترین پیامی بود که میتونست امرور منو خوشحال کنه ار ته دلم خوشحالم 😍😍😍با دی ...
مرسی عزیز دلم نظر لطفته منم خیلی خوشحالم هنوز تو شکم اصلا باورم نمیشه که داره جای بچم پر میشه😭😭😭
اون یکی کاربریم رمزشو فراموش کردم
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیز دلم نظر لطفته منم خیلی خوشحالم هنوز تو شکم اصلا باورم نمیشه که داره جای بچم پر میشه😭😭😭 ...
همین کاربریتو چک میکردم فقط منتطر خبر بارداریت بودم خدا کنه خداکنه کپی گل دخترت اسمونیت باشه شک نکن شبیه خودش میشه 😍😍😍 تیکرتو فعال کن😍😍😍
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مرسی عزیز دلم نظر لطفته منم خیلی خوشحالم هنوز تو شکم اصلا باورم نمیشه که داره جای بچم پر میشه😭😭😭 ...
عه دوتا کاربری داشتی
سلام دوستان منو یادتونه من الهامم همون که بچمو تو ۱۶ ماهگیش از دست دادم درست ۱۸ ماهه که اقدام بودم& ...
ای جانم ای جانم الهام جا خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله بسلامت بگذرونی این دوران بارداری و بچت بغل بگیری دبت شادشه 🙏 من چند مدت پیش یه تاپیک ازت دیدم شک کردم ک خودت باشی چون تو کاربری قلبیت اومده بودم تو تاپیک ها ، گفته بودی امپول ازاد سازی داده ولی گفته فولیکول خوب نیس میخاستم بگم فولیمول هات خیلی خوب بوده ک دو تا امپولم داده تازه فقط خاسته بیخیالت کنه ، خدا روچه دیدی شاید دوقلو شد😍
ای جانم ای جانم الهام جا خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله بسلامت بگذرونی این دوران بارداری و بچت بغل بگ ...
خیلیییی ممنونم عزیز دلم
بله من همون بودم دکتر امپول ازاد سازی داد ولی گف فولی نداری
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
الهام جون خداروشکر عزیزم خداروصدهزار مرتبه شکر انشالله تو دلیتو صحیح سالم بغل بگیری عزیزم
فدای تو بشم عزیزم
دعا کن جواب ازمایشمم مثبت بشه
همین کاربریتو چک میکردم فقط منتطر خبر بارداریت بودم خدا کنه خداکنه کپی گل دخترت اسمونیت باشه شک نکن ...
خدا کنه فقط همینطوری باشه
ممنونم از لطفت