2777
2789
جای تکراری هم میزنی مهرا جان؟   اخه من یکی دو بار فکر کنم زدم برمیگرده بیرون .  من دور ب ...

حتما عمیق نزدی زد بیرون   کبودم شد؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم . مرسی گلم خدارو شکر خوبییییم ❤❤ سونوگرافی 26بهمن گفته بود .اما دکترم برای یکم اسفند نسخ ...

برام ۲۶ نوبت زده   تقریبا باهمیم    چندم تاریخ زایمان زد برات

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصی جانامپول که میزنی  رو بازوت را چطور میزنی   یعنی ۴۰ درجه میزنی یا ۹۰ درجه  & ...

40درجه عزیزم . زیر جلدی عمیق میشه . دکترم برام زد همسرم دید . خودم هنو نزدم 😄

البته یکی دوتای اولو کاملا زیر پوستی میزد همسرم.

90درجه عضلانی میشه ک قید شده اصلا این حالت تزریق نشه .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
جای تکراری هم میزنی مهرا جان؟   اخه من یکی دو بار فکر کنم زدم برمیگرده بیرون .  من دور ب ...

نه عزیزم هرشب یجای اطراف میزنم خخخخ نه کل سوزن وببین دکترگفت کلا به لایه های عضله نمیرسه چه برسه روده 🤣😭😭

نه عزیزم هرشب یجای اطراف میزنم خخخخ نه کل سوزن وببین دکترگفت کلا به لایه های عضله نمیرسه چه برسه رود ...

نمیدونم والا . اخه من یطوری شدم با این ک میدونم به صلاحمه .. ترسیدم 😅😅😓

همسرم بنده خدا هر شب کلی با سرو صدای من ناراحت میشه . بار ها گفته بریم کلینیک ولی بازم با این همه ویروس و بیماری ها نمیشه .  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دوستان من ٣دي زايمان كردم ٤٠روز بعد پريود شدم 

الان ١٨سيكلم  ٣روز لكبيني قهوه اي دارم 

اين طبيعيه من ميترسم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم والا . اخه من یطوری شدم با این ک میدونم به صلاحمه .. ترسیدم 😅😅😓 همسرم بنده خدا هر شب کلی ...

حق داری بترسی ولی خیالت راحت باشه مشکلی نداره خداکمکمون میکنه ماهاامتحان سختی پس دادیم 

سلام دوستان ممنون از دعاهای قشنگتون دیروز رفتم سنو ان تی ولی متاسفانه دکتر رفته بود مسافرت حالا مونده برای شنبه 26 بهمن 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

خدا رو قسم میدم به حق مادر سادات به حق امام زمان به حق دردانه ابا عبدالله همه ی نی نی ها سالم و صالح بیان تو بغل ماماناشون و دل همه ی مامانا شاد شه چون همه‌ی مامانای این تایپک درد و رنج زیادی کشیدن

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین