2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم بمیرم الهی توبچتودیدی فقط ازخدامیخام بچه ت به دنیااومد باپسرت مونزنه اینجوری دلت اروم بگیره ...

مهرا جون نی نی ات چیه دختر یا پسر ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مهرا جون نی نی ات چیه دختر یا پسر ؟

سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده سفت شده بوددردداشتم اومدم بیمارستان بستریم کردن

زهرا جان مامان ارسام خوبی چیکار میکنی کاش میمدی تلگرام ناله میکردیم یه کم. اما بعدش میخندیدیم

سلام عزیزم والا دوس دارم ولی هر کار میکنم نمیتونم نصب کنم وگرنه ناله سر کن خوبیم بیام 😂😂😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده ...

مهرا جان خوبی ؟    چیشده ؟ 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده ...

مهرا خوبی خیلی نگرانتم بیا از خودت یه خبر بده

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم والا دوس دارم ولی هر کار میکنم نمیتونم نصب کنم وگرنه ناله سر کن خوبیم بیام 😂😂😂

زهرا بست گرام راحت وصل میشه امتحان کن

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
اقدام كردم اين قدر استرس دارم كه فكر مي كنم قلبم تو دهنمه هفته ديگه و خيلي برام سخته راستي خيلي نگ ...

نه هنوز نرفته دفعه قبل نشنیده بود بهش دوباره نوبت دادن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..