2777
2789
سلام نیلو جان شرمنده اصلا ندیدم پیامت رو ، اره عزیزم عکس گرفتم تو عکس گزارش داد ک لوله بازه و صفحه ق ...

اگر ماده حاجبو بیشتر میریخت شاید کامل باز میشد .اونو پیگیری کن .شاید بخاطر همین خارج رحم شده بودی.در مورد همسرت برا مام همین مشکل پیش اومده منم چند باار همون اول حامله شدم ولی الان ...

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ماده حاجبو بیشتر میریخت شاید کامل باز میشد .اونو پیگیری کن .شاید بخاطر همین خارج رحم شده بودی.در ...

اونجا ک عکس گرفتم و تو گزارش نوشتن بازه نمیدونم بخدا ، مشکل همسرت چی بود عزیزم ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
هدانا جان گروه تو تل زدین؟منم دوس دارم بیام .البته اگر بچها مشکلی نداشته باشن.

عزیزم هرکی بخواد بیاد مشکلی نداره،تازه ما خوشحالم میشیم

@baby_1398

اینو تو سرچ بزن تا گروه رو پیداکنی

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
هدانا جان گروه تو تل زدین؟منم دوس دارم بیام .البته اگر بچها مشکلی نداشته باشن.

@baby_1398

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
اونجا ک عکس گرفتم و تو گزارش نوشتن بازه نمیدونم بخدا ، مشکل همسرت چی بود عزیزم ؟

تعداد سرعت یه بارم مورفو .ولی دراصل باید بیام مرکز ناباروری از بده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
وای چه قدرم هزینش بالاست اشاالله خدا برسونه

توکل به خدا .من دوماهه از زایمانم میگذره نتونستم نماز بخونم .همش خونریزی داشتم.ولی قران میخوندم این مدت.

بعد از این عمله هم ممکنه مدتها لکه بینی داشته باشم.

خدا منو دوست نداشت که نماز و قران‌بخونم و یادش کنم. دوسم نداشت که با هر بار که دست به شکم حاملم میکشم بگم خدایا شکرت بچه دادی بهم.

از من بدش میاد.....ظهر خیلی التماس شوهرم کردم میگم بیا جدا شیم. ۵ ساله عروسی کردیم دایم تو اتاق عملم ....هر رابطه جنسی واسش ۱۵ ۲۰ میلیون  اب میخوره.خدا به شوهرم صبر بده با داشتن زنی مث من

مادرمم خیلی بی عاطفه هست مراقبت هم نمیاد ازم بکنه.غذا هم خوابیدنی دهنم میکنه شوهرم.

وای از دلم.... تو این چند وقت تمام پوستم داغون شد از اشک....

یه لوله رحم ندارم .ای وی اف بی نتیجه و از دست رفت ۳۰ تومن پول . پسرم مرد .اینم از رحمم .مادرمم بی عاطفه .پول هم نداریم

واسه کدومش اشک بریزم😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
توکل به خدا .من دوماهه از زایمانم میگذره نتونستم نماز بخونم .همش خونریزی داشتم.ولی قران میخوندم این ...

نازی جان خدا کمکتون کنه خیلی ناراحت شدم فقط میتونم برات دعا کنم میدونم خیلی سخته این همه خرج اخرشم هیچی اما اشاالله از این به بعد خوشی ببینی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

بچه ها دست و دلم به هیچ کاری نمیره انگیزه هیچی ندارم من ک هر جوری بودم خونه زندگیم تمیز میکردم همیشه در حال بشور بساب بودم چند روزه دست به هیچی نزدم رنگم کلا زرد شده وزن کم کردم تو این دو هفته ۶ کیلو اصلا انگار فراموشی گرفتم کلا بدنم سست شده وای من داغ آرسام باخودم به گور میبرم وای داغ بچه هام به گور میبرم چقدر خوش خیال بودم گفتم شاید آدمم تو تاپیک میگفتم من براتون آرسام و مهرسا میارم 😔  دو قلو کلا همه ارزوهام به باد رفته از سال ۹۵ گیرم هنوز هیچی به هیچی روز به روز بدتر نازا بودم دردم کمتر بود تا اینکه هی باردار بشم نشه نشه هی بهم بگن تا ۳ نشه بازی نشه اینو راحت میگن ولی نمیدونن برا یه مادر چقدر سخته اینکه فقط،منتظر یه امید باشی و نشه روزی ک آرسامم بدنیا اومد تنها بچه های بود ک تو زایشگاه اونروز تو سکوت بدنیا اومد همه نی نی ها گریه کردن پسر من مظلوم اومد و رفت 😔 بردنم تو یه اتاقی ک همه نی نی بغل بودن و تخت من پایین پای اونا بود گفتم خداحفظشون کنه و بهشون ببخشه و بیصدا اشک میریختم ک مادرای ک روز خوشخالی شون من خراب نکنم 😢 سر بارداری دومم دقیقا همون ماه و روز باز باردار شدم گفتم خدایا تو دوباره همون روز منو خوشحال کردی و هی ارزو و ارزو نشد نشد نشد بازم بردنم تو زایشگاه کنارم یه خانمی بود تازه زایمان کرده بود و نینی رو اوردن تمام تنم پر از خون بود و حالم خیلی خراب بهش تبریک گفتم و کلی ارزوی خوب ولی اون چکار کرد داد زد به پرستارا گفت بیاین پرده رو بکشین نمیخام این منو بببینه دقیقا میگفت این😔 اون لحظه قلبم گذاشته بودن زیر پا داشتن خرد میکردن صدای خوردشدنش ثانیه به ثانیه میشنیدم چقدر زجر کشیدم بازم نشد،طبیعی و رفتم برا عمل دیگه بارداری سومم اصلا نمتونم بگم چی به سرم اومد خدایا من انقدر دل شکسته بودم دیدی روز و شب صدای هق هق و ضجه هام دیدی کاش رحمت میومد کاش نگاهم میکردی من چه گناهی کردم من م دلی نشکستم من ک .... دیگه زجر کش هم نکن خدایا بچه ام و جنینام ک دادم انواع ازمایش از منم سالم تر بودن چرا چقدر بگم قسمت نبود یکیش نبود دوتاش نبود یعنی هیچکدوم قسمتشون نبود 

وای من هی میگم هی مینوسم ک خالی بشم بدتر جیگرم میسوزه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام زهرا جان.خوبی عزیزم؟من واست دعا میکنم عزیز دلم اگر قابل باشم.توکل به خدا کن میفهممت خودم همش ز ...

سلام مریم جونی . خوبی عزیزم؟ 

الهیییی❤❤❤❤انشاله بزودی زودی دردات کمتر و برطرف میشه .. 

نمیدونم خدا درد رو میده طاقتشو نمیده😕😕 انشاله سلامتی کاملتو رو بدست میاری قربونت برم .. 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام منم چند ماه پیش پسرمو از دست دادم الان میخوام واسه بارداری اقدام کنم بهم کنید وبگید چطوری میتونم زودتر باردار شم

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
بچه ها دست و دلم به هیچ کاری نمیره انگیزه هیچی ندارم من ک هر جوری بودم خونه زندگیم تمیز میکردم همیشه ...

میتونم دلیل ناموفق بودن بارداریتو بدونم

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .