2777
2789
میدونم ولی به ارزوت رسیدی ادم هرجنسی ازدست میده تااخرعمرش چشمش دنبالش منم گفت اول دخترخیلی اروم بودم ...

من همش گفتم جنسیتش چ دختر چ پسر باید بپذیرم  چون پاره تنمه رو چشمام میزارمش فقط و فقط سالم باشه .. انشاله چند هفته دیگه بهمون جنسیت رو قطعی میگن❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
شاید عزیزم اونم با عکس رنگی این مشکل رفع میشه .. با یه لوله هم میتونی نی نی بیاری ❤❤ قربونت برم هنو ...

انشالله خدا از،زبونت بشنوه منو ناامید نکنه بعد این همه مدت و چند تا بارداری 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خدا از،زبونت بشنوه منو ناامید نکنه بعد این همه مدت و چند تا بارداری 😔

عزیزم نا امید نباش .. تو هنوز از بدنت کاملا خبر نداری .. من نمیگم انشاله دو قلو یا سه قلو باردار شی اخه اونا هم دردسرای خودشو داره 😄.. ی قلو باردار شی ولی سالم و خوشگل❤❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فدات شم دعاکن بچه منم دخترباشه شاکری خیلی خطاداره یکیشم مال من باشه😔😔😔

ای جووونم . خب تو این سن بارداری خطا زیاده . به منم بااحتمال گفته❤❤ پس منم از الان بهت میگم عروسش کنی عزیزم❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم نا امید نباش .. تو هنوز از بدنت کاملا خبر نداری .. من نمیگم انشاله دو قلو یا سه قلو باردار شی ...

ممنونم عزیزم انشالله ، خودتم انشاله بسلامت این دوران سپری کنی و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
الان ک چنتا از پستها رو میخونم دارم اشک میریزم دردی ک  نتونستم بعد ۸ماه یزره فراموش کنم چ شب ها ...

الهی بمیرم...یاده خودم افتادم....

منم پسرمو 31 هفته از دست دادم ...ختم بارداری دادن چون رشدش نامتقارن بود پاها و دستا 6 هفته از بقیه بدنش عقب بود...گفتن ای یو جی ار شدید ...مشکل قلبی هم داشت کمی...و یه حدس دیگه هم زدن تو سونو که اخر نفهمیدم اون مشکل رو داشت یا نه...علته نهایشم مثه شما به من نگفتن.... الان دخترم به دنیا اومده ولی جای خالی پسرم تا ابد باهامه... حس میکنم من در حقش ظلم کردم که به دنیا نیاوردمش...منطقی میدونم چاره ای نبودولی حسی دچار عذاب وجدان شدم..ِفک میکنم باید میاوردمش...حتی اگه چند روز زنده میموند فقط... فکرم و ذهنم خسته هست ...خیلی داغونم....

دوستای گلم که باردار شدین یا در حال اقدامین قبل به دنیا اومدن بچه جدید حتما برید روانشناس حتما غم قبلی رو سبک کنید حتما مشکلات روحی و افسردگیتونو رفع کنید...بچه دوم که میاد منتظر یه مامان شاده...من برای دخترم مامان خوبی نیستم هرروز یاده پسرم هستم همش پر از عذاب وجدانم...همش دلم میخواد زمان برگرده به تابستون پارسال...

شما اشتباهه منو نکنید ...حالتونو خوب کتید بعد برید به استقبال بچه جدید....

الهی بمیرم...یاده خودم افتادم.... منم پسرمو 31 هفته از دست دادم ...ختم بارداری دادن چون رشدش نامتقا ...

عزیزم ببمارستان رفتین مال منم مث شما بود ولی گفتن ژنتیکی چقد این دکترا ظالمن خدا ازشون نگذره

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
الهی بمیرم...یاده خودم افتادم.... منم پسرمو 31 هفته از دست دادم ...ختم بارداری دادن چون رشدش نامتقا ...

بچه منم پسر بود😭بمن گفتن دیسپلازی استخوانی ولی ازمایش نگرفتم از بچه ببینم واقعا مشکلش چی بود واقعا سخته ماهای اخر

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
یکم زیاده عفونت نداری ‌؟ اره بخاطر امپوله نگران نباش یه چیز ترش بخور مثل لیمو

نه عزیزم عفونت ندارم همه چیم نرماله پس با این ضخامت امیدوار نباشم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

عزیزم دقیقادرست میگی خداپسرتوبزودی صحیح وسالم بهت برگردونه منم افسردگی شدیددارم فکرکردم باردارشم درست شه درست نشدم بدترشدم واقعاترخدادرمان کنیدبعدبچه دارشید اشتباه منونکنید