2777
2789

واای چه خبرای خوبی.یکی دوتامامان باردارشدن .تبریک میگم.ان شاءالله  به سلامتی ودل شاد بچه هاتونو بغل بگیرید.😍😍😍خداروشکر.

راستی چطوری عکس میزارین من نمیتونم بزارم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهرا جون خیلی خوشحال شدم انشاالله به خوشی زایمان کنی به سلامت بغلش کنی لذت دنیارو ببری تروخدا ...

ببخشیدعزیزم تازه پیامتودیدم هنوزم معلوم نشدهفته ۳۴بچم یهورفت وقلب منم باخودش برد۶ماه دارم مثل مرده زندگی میکنم دکترم غلظت خون شدیدولخته شدن خون وتشخیص داداخ که امشب نمیتونم بخابم سرم به تخت وکمدش واشک میریزم😭😭😭

متاسفم.ان شاءالله خدا کمکت کنه و آرومت کنه و بزودی دلت با یه بارداری خوب شاد شاد بشه.

ممنونم عزیزم ان شالله دامن همه منتظرا سبز شه خیلی دوست دارم باردار ‌‌شم دوباره

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
وااای ماریا جون به سلامتی عزیز دلم.من الان فهمیدم بارداری.هزار ماشالله.هر دوتون در پناه خدا باشین ال ...

ممنونم مریم جان ..انشاالله با دعای دوستای مثل شما ..انشااالله خدا به شما هم سلامتی بده ودلت دوباره شاد بشه 

ممنونم عزیزم.انشااالله دل شما هم به زودی شاد بشه🤲🤲

💓💓💓💓💓💓💓تبریک عزیزم انشالله بسلامتی بغل میگیری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یعنی میشه منم یک روز تو سونو کنجدمو اینجوری ببینمش😭😭😭 خدایا نزار حسرت بدل بمیرم

وایسعیده جان چقدر منتظر بی بی مثبت شما ودلشکسته بودم  

سعیده جان همین امروز برو دکتر حتما برو اگه بخاد امپول ودارو بده بهترین وقته   بحق امام زمان همین ماه میاد تو دلت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم که بیبی زدم منفی منفی شد

دلشکسته جان هنوز زوده فکر کنم بزار سه چهار روز بگذره  انشالله مثبته

منم که بیبی زدم منفی منفی شد

عزیزم زوده هنوز بازم صبر کن ان شاءالله چند روز دیگه مثبت میشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
یعنی میشه منم یک روز تو سونو کنجدمو اینجوری ببینمش😭😭😭 خدایا نزار حسرت بدل بمیرم

عزیزم حتما امروز برو دکتر بهت قرص میده مصرف میکنی روز 13 میری سونو و طبق اون امپول میزنی و اقدام میکنی حتما این ماه اینکارو بکن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم