2777
2789
tga داشت؟ نه امکان‌تکدارش ۴ درصده .‌و به قول دکترا یه اتفاقه و تکرار نمیشه . هیچ دارویی .  خدا ...

ممنون عزیزم اشالله خدا دختر نازتو برات نگه داره

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
هداناجان توتست بارداری زدی؟

نه عزیزم شما چی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیج دارویی ندادن چون مشکل از من‌یا بدنم و بارداریم‌نبود و راحت تا ۳۹ هفته رفته بودم . فقط خلقت قل ...

خداروشکر   چن وقت اقدام بودی..وقتیدخترت دنیا اومد حالت چطور آرامش داشتی یانه ناراحت پسرت بودی  از روزهای بارداری و زایمان بگو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم ببخشید من چشامو عمل کردم نتونستم یه مدت بیام الانم برام خوب نیست اما طاقت نیوردم عزیزم یه ...

عزیزم مواظب خودت باش ..انشاللهچشمات زود خوب بشن...

ممنون عزیزم اشالله خدا دختر نازتو برات نگه داره

مونا جان تو اقدامی    ببخشید همش قاطی میکنم 🙆

سلام عزیزان،منم فروردین97پسرمو در هفته39بارداری وقتی که منتظراومدنش بودم ازدست دادم وای که چه روزهای سختی بود،ولی خداروشکرگذشت،بعد 4ماه دوباره پسرکوچولوم برگشت تو دلم،والان علی اصغرم سه ماهشه

سلام عزیزان،منم فروردین97پسرمو در هفته39بارداری وقتی که منتظراومدنش بودم ازدست دادم وای که چه روزهای ...

خداروشکر الان یه نی نی داری...

امیدتون فقط به خداباشه،ازرحمتش ناامیدنشین، خودش مرهم دل زخمی وداغ دیده تون میشه

اره....چتد وقت بعدش اقدام کردی زیر نظر بودی یانه

سلام عزیزم ببخشید من چشامو عمل کردم نتونستم یه مدت بیام الانم برام خوب نیست اما طاقت نیوردم عزیزم یه ...

سلام مونا جون.امیدوارم چشمات زودتر خوب بشه.عزیزم اتفاقا دکتر پیری به من گفت ما تو این موارد آسپرین تجویز میکنیم که البته من یه دونه میخوردم گفت مثلا دو تا آسپرین باید میخوردی ... گفت به هر حال ما میتونیم فقط مراقبت کنیم ..

گفت از نظر من مشکلت طیفی از مسمومیت های بارداری بوده و اگر بخواهی دوباره باردار بشی باید تحت مراقبت باشی و این ریسکو بپذیری..گفت حالا از کجا معلوم که علت مرگ بچه بالا رفتن آنزیمای کبدیت بوده!!شاید بند ناف گره خوردگی داشته یا کنده شدن جفت در حد بسیار خفیف بوده..بعد سوال کردم تا شدن یا گره خوردگی بند ناف و یا کنده شدن جفت توی پاتولوژی معلوم میشه؟!گفت خیر!!پس این پاتولوژی به چه دردی میخوره!!خدا میدونه

در کل جواب درست و حسابی بهم نداد ولی بهش گفتم دکتر ملک زاده فوق تخصص کبد گفته تشخیص اولیه من کبد چرب در بارداری بوده،گفته اتفاقا تشخیص اولیه من اصلا کبد چرب در بارداری نیست..گفتم دکتر امیریان فوق تخصص کبد که تهران کلینیک هم ویزیت میکنه گفت از نظر من بچه به علت نامعلومی تو شکمت فوت کرده بعد آنزیمای کبدیت بالا رفته....والا خودشم مونده بود با اون همه سواد و ادعا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام مونا جون.امیدوارم چشمات زودتر خوب بشه.عزیزم اتفاقا دکتر پیری به من گفت ما تو این موارد آسپرین ت ...

خوب اگه اینجور بسپاربه خدا و باردار شو عزیزم   شایدم خطای پزشکی بود ......

خوب اگه اینجور بسپاربه خدا و باردار شو عزیزم   شایدم خطای پزشکی بود ......

خودم قصدم اینه اردیبهشت ۹۹ به امید خدا باردار بشم..تا دی ماه امسال که نمیتونم چون نوبت سوم واکسن هپاتیت دارم.بعدم خودم هنوز روح و جسمم آماده بارداری مجدد نیست همسرم هم میگه فعلا زوده، انشالله سال آینده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست