2777
2789
پسرم ۲ بهمن‌۹۵ به دنیا امد. اخرین تاربخ پریودیم ۵ خرداد ۹۶ بود. بعد دخترم ۳۳ هفته به دنیا اومد ۲۳ دی ...

بعد رفتی زیر نظر دکتر چکار کردی برا بارداری بعدیت عزیزم میشه توضیح بدی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزیزم درکت میکنم با تمام وجود😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا... هدانا دخترمنوپسرتوتوراه باشن

امیدوارم باردار باشی 😍😍😍...کی موعدته

بعد رفتی زیر نظر دکتر چکار کردی برا بارداری بعدیت عزیزم میشه توضیح بدی

بیشتر پیش فوق تخصصای قلب کودک‌میرفتم. و همه معتقد  بودن‌یه اتفاق نادر بوده و دیگه تکرار نمیشه. نظر دکتر زنانم هم همین بوو

بیشتر پیش فوق تخصصای قلب کودک‌میرفتم. و همه معتقد  بودن‌یه اتفاق نادر بوده و دیگه تکرار نمیشه. ...

دارویی چیزی دادن بهت یا نه نگفتن قبل بارداری چکار کنی موقع بارداری چی چه آزمایش و سنویی دادی ...مشکل قلب پسرت را چی نوشتن..

سلام منم دوتا سقط داشتم سه سال پیش دیگه جلوگیری داشتم تا الان که حامله ام آمپول آنوکساپارین میزنم ه ...

انشالله بسلامتی دنیا میاد عزیرم نگران نباش😘😘

دارویی چیزی دادن بهت یا نه نگفتن قبل بارداری چکار کنی موقع بارداری چی چه آزمایش و سنویی دادی ...مشکل ...

نه هیج دارویی ندادن چون مشکل از من‌یا بدنم و بارداریم‌نبود و راحت تا ۳۹ هفته رفته بودم . فقط خلقت قلبش اینجور بود . جا به جایی عروق قلب بود که با هیچ نو سونویی مشخص نمیشه. و حتی یه وقتایی اگه تو اکو رو همچین مساله ای دقت نکنن مشخص نمیشه . من‌ فقط هفته ۱۸ دو جا اکو قلب دادم و مطمین شدم‌دخترم سالمه

مونا جان جدیدا دکتر نرفتی؟؟نگفتن بارداری بعدی چکار باید کنی؟؟؟چند درصد احتمال داره این اتفاق بیوفته؟ ...

سلام عزیزم ببخشید من چشامو عمل کردم نتونستم یه مدت بیام الانم برام خوب نیست اما طاقت نیوردم عزیزم یه من گفت اگه اسپرین بخوری تو دوران بارداری تحت نطر باشی میشه کنترل کرد گفت قابل کنترل اما دیگه نمیدونم درست تشخیص داده یا نه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
نه هیج دارویی ندادن چون مشکل از من‌یا بدنم و بارداریم‌نبود و راحت تا ۳۹ هفته رفته بودم . فقط خلقت قل ...

عزیزم من بچم این مشکل داشت اما من تو اکو قلب تو 18 هفتگی فهمیدن الان خیلی میترسم از دوباره تکرار شدنش خیلی امیدوار شدم یعنی بچه بعدیت بدون دردسر بود حتی دارویی استفاده نکردی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
عزیزم من بچم این مشکل داشت اما من تو اکو قلب تو 18 هفتگی فهمیدن الان خیلی میترسم از دوباره تکرار شدن ...

tga داشت؟ نه امکان‌تکدارش ۴ درصده .‌و به قول دکترا یه اتفاقه و تکرار نمیشه . هیچ دارویی . 

خدا راشکر دخترم مشکلی نداشت  الان ۱۸ ماهشه