💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعضی دکترا بدون امپول هم میدن ولی احتمال کیست شدن داره البته کیست هم بشه کیست ساده اس و با پریود دفع میشه من اون ماهی که حامله شدم 3تا تخمک داشتم 17و18و21 وقتی باردار شدم و رفتم مطب دکترم سونو کرد یه کیست زده بودم ولی دکتر گفت مهم نیست خودش از بین میره وقتی برا قلب رفتم دیگه کیستی نبود
متفورمین هم اگه با لتروزول خورده بشه از کیست شدنش جلوگیری میکنه
خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجاممیدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
[QUOTE=112962985]باید اول وسط سیکلت بری سونو بعد طبق سایز فولیکول ها مصرف بشه بعضی ها شبی 1عدد کافیه براشون بعضی ها 2 ...[/QUOTEواسه من فک کنم نوشته بود از شب دوم تا ۷ شبی دوتا
امیدت به خدا باشه حتما باردار میشی منم اگه قابل باشم دعات میکنم الهم صلی علی محمد وال محمد
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین