2777
2789
بچه ها یه سوال ؟ امپول خپهاش جی سی رو  روز 17 بزنم دیر نیست ؟ چون پریودام 30 تا 32 است   ...

من قبلا روز 12 و 15 زدم چون تازه 36 ساعت بعد امپول ازاد میشه تخمک

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو ننوشت برام کلا . لترورول دارم میخورم . بدون سونو بهم امپول داد .

مگه میشه بدون سونو امپول بده 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سونو ننوشت برام کلا . لترورول دارم میخورم . بدون سونو بهم امپول داد .

من که میگم روز 15 بزن 36 ساعت بعدش ازاد میشه از همون روزی که زدی دوشب پشت هم اقدام کن بعدش یه شب درمیون تا یه هفته من اینجوری باردار شدم

حتما تخمکگذاریت 28 روزه بوده 

نه من روز 15 امپول زدم روز 17 ازاد شده بود چون همون روز دلدرد شدید گرفتم 

مگه میشه بدون سونو امپول بده 

شده دیگه .

رفتم بهش گفتم بهم این امپولو نوشتی .

گفت پریودات چندروزه است .گفتم 32 روزه .

گفت همون 17 بزن . سونو هم ننوشت .

متخصص هم هست دکترم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
شده دیگه . رفتم بهش گفتم بهم این امپولو نوشتی . گفت پریودات چندروزه است .گفتم 32 روزه . گفت همون ...

خوب پس همون 17 صبح بزن تا 14 روز بعد امپول هم که میدونی نباید تست بزنی چون ممکنه کاذب باشه

نه من روز 15 امپول زدم روز 17 ازاد شده بود چون همون روز دلدرد شدید گرفتم 

روز 13 بزنم ایا ضر داره؟

چون از روز 12 دیگه همسرم خونه نخواهد بود تا 10 روز 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
روز 13 بزنم ایا ضر داره؟ چون از روز 12 دیگه همسرم خونه نخواهد بود تا 10 روز

اگه همسرت نیست براچی امپول بزنی

روز 13 بزنم ایا ضر داره؟ چون از روز 12 دیگه همسرم خونه نخواهد بود تا 10 روز 

وقتی امپول میزنی باید بعدش نزدیکی کنی امپول بزنی ولی شوهرت نباشه بی فایده اس نزن