2777
2789

بچها اگه تا اخر شب تعداد واسه ختم کامل نشد چهار جز باقی مونده رو خودم میخونم به نیت بقیه بچهایی که نیستن یا نمیتونن بخونن از همین امشب شروع میشه ختم تا جمعه هم فرصت خوندن دارین، از شنبه دوباره چلمونو شروع میکنیم یا سوره حشر میخونیم یا یاسین انشالله همگی حاجت روا بشین دوستای گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای پسر من الان اگه بود ده ماهش بود میگم خدایا پارسال این موقها کم کم منتظر نی نی بودم الان باز بارد ...

هدانا جون من بلد نیستم بچها رو صدا بزنم برای شروع ختم قران یا شما به عهده بگیر ثوابشم واسه شما یا بهم یاد بده چون من بلد نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدانا جون من بلد نیستم بچها رو صدا بزنم برای شروع ختم قران یا شما به عهده بگیر ثوابشم واسه شما یا به ...

سعیده جان فک کمم هنوز انلاین نشدن وگرنه میومدن همینجا متاسفانه منم بلد نیستم    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچها اگه تا اخر شب تعداد واسه ختم کامل نشد چهار جز باقی مونده رو خودم میخونم به نیت بقیه بچهایی که ن ...

گلم یه جزدیگه برا من بزار فک کنم 30 رو کسی درخواست نداده اونو بزار برا من

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

سمیرا جان کجایی عزیزم رفتی دکتر چیشد

📔بهترین راهکار برای مبتلا نشدن به بیماری‌های کبد اصلاح روش‌های آب خوردن می‌باشد

☘️ بین غذا آب ننوشيم
☘️ ناشتا آب سرد ننوشیم
☘️ شب ایستاده آب ننوشیم
☘️ آب را جرعه جرعه بنوشیم نه یک باره
☘️ بعد از غذای چرب و گوشتی آب ننوشیم
☘️ پس از مصرف میوه بلافاصله آب ننوشیم «برای معده و کبد مضر است!»

👈🏻روش صحیح آب خوردن: نیم ساعت قبل از غذا و 2.5 ساعت بعد از غذا

⛱🔥 @niaazcom 🔥⛱

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چرا عزیزم ۳۰ برداشتن شاید من توی تایپ اشتباه کردم زیبا جون فک کنم سی بودن

اره عزیزم زیبا جان جز سی برداشت من یادمه 

من خیلی کمر درد دارم مثل درد پریودی ولی خیلی شدید

چرا عزیزم ۳۰ برداشتن شاید من توی تایپ اشتباه کردم زیبا جون فک کنم سی بودن

خوب پس هرکدوم مونده یکیش رو برام بزار 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من خیلی کمر درد دارم مثل درد پریودی ولی خیلی شدید

استراحت کن گلم خم و راستم نشو ابدا زودتر ب و ارپایش بده 

بچه ها چله سوره مریم بردارید خیلی خوبه واسه باردار شدن 

عزیزم۲۸ و ۲۳ واسه شما ، قبول باشه

باشه گلم ممنون ان شاءالله به امید حاجت روایی کل جمع

سعیده جان فک کمم هنوز انلاین نشدن وگرنه میومدن همینجا متاسفانه منم بلد نیستم    

تا فردا همه جا نت وصل میشه، نت همراه اول هم تا فردا وصل میشه ایرانسل گویا عصر وصل شده، یک هفتم فرصت هست میخونن ، 

میگم نمیشه یه گروه تشکیل بدیم تو تلگرامی جایی اونجا در ارتباط باشیم