2777
2789
الهی😢خیلی سخته.حتی اگه یه روزم باهاش باشی چه برسه به ۱۶ روز..خدا بهت صبر بده

هستی عکسش یه لحظه بزارم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

عزیزم میشه بیای و بیشتر برامون بگی از روزهای بعداز اون اتفاق و روزهای شیرین   ممنون میشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بیای و بیشتر برامون بگی از روزهای بعداز اون اتفاق و روزهای شیرین   ممنون میشم

عزیز دلم من تو زندگی قبلم تنها بودم، یعنی اینجوری حساب کن یه بیوه شوهر نمرده بودم. سال ۹۰ که پسرمو از دست دادم همون موقع عضو اینجا شدم و تاپیک زدم. چند ماه پیش هم که خیلی دلتنگ پسرم بودم و سالگرد رفتنش بود ، دوباره در موردش تاپیک زدم. تو تاپیک هام هست. 

تو ازدواج دومم همسرم بچه نمی‌خواست ، چند ماه طول کشید راضیش کردم . زود هم باردار شدم. سه ماه اول نمی‌دونستیم که دوقلو هستند اصلا به فکرمون هم نمی‌رسید.  انقد دور از تصور بود که که اجازه به خودم نمی‌دادم بهش فکر کنم. 

ماه سوم بود که سرماخوردم. یه روز بیدار شدم احساس کرد انگار هیچ علایم بارداری ندارم. حس سبکی دارم. نه تهوع نه خستگی .. هیچی هیچی 

با همسرم رفتیم پیش دکترم. همسرم تو ماشین موند و من رفتم. دکترم همون جا سنوگرافی کرد و گفت بچه سالمه داشت برام توضیح میداد که گفت صبر کن انگار یه چیز دیگه هم هست . گفتم خانم دکتر حتما بچه ام طوریشه یا من غده ای چیزی دارم. گفت نه نگاه کن یه جنین دیگه است. این سرش، اینم دست و پاش.. سالمه داره تکون میخوره ... گفتم خانم دکتر غیرممکنه . من سه بار سنوگرافی دادم یه جنین بود. گفت نه دوقلو هستن. گفت ژن داشتین گفتم نه اصلا. نه خودم نه همسرم . اصلا نمی‌فهمیدم دکتر چی میگه فقط میگفتم غیرممکنه . برام سنوی ان تی نوشت که اوراژنسی برم بیرون بدم .

وقتی رفتم پیش همسرم پرسید چی شد بچه چطوره؟ گفتم یه چیزی بهت بگم گفت چی؟ چیزی شده

گفتم دوقلو هستن.

هم می‌خندید هم گریه میکرد . تا شب همدیگه رو نگاه میکردیم .. می‌خندیدیم و گریه می‌کردیم ‌ . بخاطر یه مسایلی ترجیح دادیم تا آخر بارداری جز مادر و پدرش و اقوام درجه یک من ، از دوقلوییشون باخبر نشن. خیلی ها موقع زایمان فهمیدن دوقلو هستن. خواهرشوهرام جاری هام.. 

بعد به دنیا اومدنشون هم یه اعصاب فولادی و صبر و حوصله میخواد .

اینم خاطره شیرنش 

ان شاالله نصیب و قسمت و روزی تک تکتون بشه ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
عزیز دلم من تو زندگی قبلم تنها بودم، یعنی اینجوری حساب کن یه بیوه شوهر نمرده بودم. سال ۹۰ که پسرمو ا ...

خداروشکر عزیزم انشالله سلامت باشن ممنونم ازت..عزیزم بچه جدید چقدر میتونه کمک کننده باشه   من دلم میخاد اگه باردار شدم خیلی خیلی شبیه پسرم باشه حتی دلم میخاد پسر باشه همش مظلومیتش جلو چشممه من میگم یه بچه دیگه شاید حالمو خوب کنه بعد میگم اون که بر نمیگرده

انشالله یه حال خوب نصیب همه بشه ممنون از دعای قشنگت 💓💓💓

خداروشکر عزیزم انشالله سلامت باشن ممنونم ازت..عزیزم بچه جدید چقدر میتونه کمک کننده باشه   من دل ...

منم همیشه دلم میخواست اگه خدا بهم پسر داد شبیه محمدمحسنم باشه. پسر اولم بینهایت شبیه خودم بود . معصومیت خاصی داشت. 

ولی دوقلوها شبیه پدرشون هستن اصلا شبیه من نیستن. 

هر چی پسر اولم معصوم و آروم و دلنشین بود . این دوتا شیطون و بازیگوش و سربه هوان .. 

هیچ بچه ای نمیتونه جای یکی دیگه رو پر کنه، ولی آنقدر خوب و شیرین هستن که تو رو وارد یه دنیای دیگه ای میکنه . من محسنم رو یه جور دیگه ای دوست داشتم این دوتا رو جور دیگه . 

خدا دامنت رو سبز کنه به زودی ⁦♥️⁩

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
عزیز دلم من تو زندگی قبلم تنها بودم، یعنی اینجوری حساب کن یه بیوه شوهر نمرده بودم. سال ۹۰ که پسرمو ا ...

آخی عزیزم ..انشالله تو زندگی دومت همش خوشی و سلامتی باشه خواهر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
این محمدمحسنمه  اینم دوقلوها  اینجا سه تاشون تو یه سن هستن. یک س ...

الهی..خدا روح محمد محسن رو شاد کنه و هزار ماشالله دو قلوهاتو واست حفظ کنه الهی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

خوش به حالت که خدا عوض فرشتتو دوتا داده...ولی محمدمحسنت همیشه توقلبته.جاش حتی نزدیکترازدوقلوهاته برات.

انشالله عروسی و بچه دارشدنه دوقلوهاتو جشن بگیری

این محمدمحسنمه  اینم دوقلوهام آرش و کیان اینجا سه تاشون تو یه سن هستن. یک سال ...

عکس گداشتی ؟؟؟  منم میگم هیچ بچه ای جای اون یکی را نمیگیره گاهی منصرف میشم از اینکه دوباره باردار بشم گاهی دلم میخاد زودی یکی خدا بهم بده   گاهی میگم من چقدر مامان بدیم 

نه عزیزم

دکترا چی میگن پس میخای چکار کنی عزیزم  اقدامی؟