2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش شیشه بدم یا نه

163 بازدید | 22 پست

پسرم نزذیک دو سالشه

غذا اصلا نمیخورد

فقط با شیشه یکسره شیر پاستوریزه میخورد غذا هم خیلی کم

شبا یکسره پامیشد برا شیر

تقریبا 10 روز گشید از شیر شب گرفتمش ک همچنان اذیتاش هس

الانم ده روزی میشه شیشه شیر رو ازش داخل روز گرفتم 

فقط با لیوان

اونم روزی یه لیوان با زور شیر میخوره

همش میگه شیش ینی شیشه میخوام

ب نظرتون بدم بهش؟ اگ بدم بازم شبا پامیشه؟ بد عادت میشه؟ کمکم کنید

☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بد عادت میشه، پسرخاله‌ی شوهرم کوچولوئه.

الان ۵ سالشه، غذای درست و حسابی نمیخوره... مامانش هنوزم با شیشه بهش شیر پاستوریزه میده 😐  ما هم بهش تیکه میندازیم‌ میگیم فک کنم بچه‌ت سر سفره عقد بره، عاقد بپرسه آقا دوماد آیا بنده وکیلم؟ فامیلا میگن دوماد رفته شیشه‌شیرشو بیاره... 😂😂😂😂😂😂

گناه نداره؟ وقتی با قاشق بهش شیر میدم جیگرم کباب میشه

نه عزيزم اتفاقا برعكس  الان شيشه بخوره گناه داره هم دندوناش خراب ميشه هم غذا نميخوره هم عادت مكيدن اصلا خوب نيست توى بچه ها بمونه 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
آره بد عادت میشه، پسرخاله‌ی شوهرم کوچولوئه. الان ۵ سالشه، غذای درست و حسابی نمیخوره... مامانش هنوزم ...

چه ظلمی در حق بچش میکنه....فردا که بچه میره سراغ دود دم خانوم میخواد بگه....چرا رفت....خوب لامصب خودت باعث شدی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
دیشب همسرم هی میگف شیشه بده بهش مقاومت کردم پس کار درستی کردم

آره عزیزم. کار خوبی کردی...

چون لالا ب لی‌لی  بچه‌ها بذاری بد عادت میشن...

بذار حسابی گرسنه بشه، بعد ببین همون شیرو چ جوری با اشتها با همون لیوان میخوره 😃 کلاً گرسنه بشه هر غذایی بهش بدی رو میخوره... بگو ب غیر ازین چیزی نداریم‌ بهت بدم. یا همینو میخوری یا غذای دیگه‌ای موجود نیست و باید گرسنه بمونی. ب نفع خودشه. بذار عادت کنه هرچیزی بخوره.