2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
من خودم روحیه ندارم که به اون بدم.... غصه مون شده این بچه. شبا با گریه میخابم من همیشه.

ای بابا اینجور که فایده نداره عزیزم دگترا که گفتن مشکل نداره پس چه خبرتونههههههه؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا موافقید فردا بهم قول بدیم که تحمل بچه هامونو داشته باشیم هزوقتم اذیتمون کردن سه تا صلوات بفرستیم نفس عمیق بکشیم بعد فردا شب به هم بگیم که کی موفق بوده استاترم زحمت بکشه طرح سوالش این باشه واسه فردا شب اوناییکه بهم قول دادن صبور باشن ؟؟؟؟

برای شادی روح پدرم صلوات

استارتر عزیز پسر منم شیش ماهشه. بچه تو این سن گریه ی بی دلیل نداره. چون حالیش ک نمیشه بخاد الکی گریه کنه.حتما ی مشکلی دارخ.

مث پسر من امشب دوساعت تمام گریه کرد. هرکار کردم ساکت نشد اعصابم داغون شده بود.اخر استفراغ کرد کلی خلط بالا اورد. ب ثانیه نکشید اروم شد و میخندید. فهمیدم دلش درد میکرده.

شمام داروهای گیاهی بهش بده شاید نفخ یا دلدرد داره. ان شالله هرچه زودتر مشکلشو متوجه بشی و درمانش کنی

ممنونم عزیز دلم

🔴🔴🔴🔴🔴فداتشم..بخدا من شرایط بدتر از تو داشتم...یه بار تا پای مردن رفتم تازه دختر من شیرمم ول کرد و شیر خشکی شد فقط ۵ ماه شیرمو خورد..یه بند ریسه بود الانم اداش زیاده روزی ۳ تا بستنی میخوره زورمون بهش نمیرسه بعضی بچه ها ناآرومن..

تا بخوای خودتو با زندگی ۳ نفره وفق بدی طول میکشه...ولی تلاشتو کن نزار افسردگی بهت غلبه کنه...

❤❤❤من مطمئنم تو مهربون ترین مامان دنیایی،❤❤❤

داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو,بخدا با این وضعیت و مشکلاتی که ما مادرا داریم خیلیه که هموز موندیم!مشکلات اقتصادی گاهی خانوادگی و بی مهری دیدن از اطرافیان و تنهایی بچه بزرگ کردن وآینده نامعلوم ,نداشتن تفزیحات ساده وبخودمون نرسیدن و... اینا همه روح مادرا رو آزار داده و میده,کاملا درک میکنم خودمم گاهی به مرگم راضی میشم بدتر اینکه گاهی وقتا شوهرمونم درکمون نمیکنن توی این سختیا.اما خب میدونی بیا اول بچت یه چکاب ببر پثلا آزمایش عفونت ادرار ازش بگیر,رفلاکس داره یانه?اگه شیر خودت میخوره شاید شیرت کمه بچه ۶ ماهه شکمش پرشده باشه میخابه,غذای کمکی شروع کردی?بعد غذا دادن بهش و شیر دادن بهش ۲۰ دیقه سرپا توبغلت نگهش دار عالیه برای اینکه مشکل  رفلاکس پیدا نکنه.شبها وقتی خابید برای فردات غذا درست کن یا حداقل یه مقدار از کارای ناهار فردات  وکارخونه رو انجام بده.آروم باش عزیزم به امید اینکه میگذره بیشتر باخدا حرف بزن و درددل کن اون تنها راه آرامشه

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
من شهر ری ام

دوری متاسفانه 

ببین این روزا میگذره 

وقتی مشکلی داری البته اینو دارم به همه شما خواهرام میگم 

اول ببینید اون دائمیه یا نه اگه پایداره که باید دنبال راهکار بود ولی اگه مربوط به یه زمان خاصه فقط با بردباری باید ازش گذر کرد

عزیز دلم سال دیگه شما این مشکلو نداری به این فکر کن و شاد باش

الان همسر من قهر کرده چون ازش پرسیدیم فلان چیزو که دادی فلانی  برامون بگیره یکیشم بهش دادی خیلی ناراحت شد حتی برای اولین بار به من گفت دیگه حرف نزن بسه ازت بدم اومد😖

میخواستم غوغا به پا کنم ولی گفتم بهش فرصت بدم 

فردا یا شاید هفته دیگه میشه همون ادم مهربون قبلی 

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو,بخدا با این وضعیت و مشکلاتی که ما مادرا داریم خیلیه که هموز موندیم!مشکلات ...

امروز انقد زار زدم گفتم خدایا منم ادمم مگه گناه کردم زجرم میری حداقل صبرمو بالا ببر

استارتر عزیز احتمالا بچه ات مشکلی داره دکتر اطفال ببرش واگه که قبلا  بردی یک بار دیگه ببرش من فکر میکنم کوچولوت دلدرد داره بی تابه بچه رو رو شکمش بخوابون بزار روی پات وهی پشت شو بمال و آروم ضربه بزن پشتش ببین آروم تر میشه یا نه 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک‌.....  

پسرم سه سال و نیمشه امشب نذاشت فیلم بلینم فقط میگفت پویا باشه انقدر گریه کرد دیونم کرده  سر هر چیز که میخواد انقدر گریه میکنه

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤