2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ ؟

665 بازدید | 25 پست

سلام دوستان میخواستم گوشی سامسونگ بگیرم نهایت 2500 

شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید

ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

A30

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

j5 pro

برو دیجی کالا مشخصاتشو ببین

گوشی خیلی خوبیه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کاش میومدن تو تایپیک راهنماییم میکرد

نمیدونم الان هستن تو سایت یانه

اما اگه این پست رو ببینن میان هم درباره قیمت و هم درباره مشکلات گوشی میتونن راهنماییتون کنن

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
سري j قيمتاش تو همين حول و حوشه و خوب هستن

به نظر شما گوشی  های سامسونگ بهتره یا هواویی؟

با همون قیمت 2500 نهایت

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
به نظر شما گوشی  های سامسونگ بهتره یا هواویی؟ با همون قیمت 2500 نهایت

صدردرصد سامسونگ هواویی هم داشتم اصلا قابل قیاس با سامسونگ نیس

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
2810