2777
2789
سلام میشه به من بگید این مبلغ چطور بود یعنی روند بود مثلا دو میلیون روند یا خورده داشت
راستش بیمه برای من حساب کرد شد 3600 و خورده ای ولی امروز که پول به کارتم ریختن دومیلیون رنده یعنی چرا اینطوری شده اشتباه شده آیا؟؟؟
به من که 1/400 بیشتر ندادن
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم ماهی 220 تومن رند بود پارسال گرفتم
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
یعنی تو بیمه هم همینقدر رد میشه یا همون پایه بیمه هست؟
مسئول بیمه به من اینطوری توضیح داد گفت میانگین 6 ماه آخر با یه ضرب و تقسیمی که از نتیجه 70 درصد به بیمه شده میدن
ولی به من گفت 3600 با یه خورده ای که الان یادم نیست ولی 2میلیون رند ریخت آخه چرا واقعا من تا فردا که برم بپرسم دق میکنم
مرسی مامان لیلی همینو میخواستم- قصدم این بود که متوجه شم بیمه رند میکنه بعد میریزه یا مبلغی که حساب کرده رو عینا میریزه پس ظاهرا برای من اشتباه شده چون پایه من ازشما بیشتره
شیده جاه سلام.
برای من هم همینطور شد یعنی مسئول بیمه گفت تا وقتی لیست بیمه رد نشده می تونیم یک مبلغی رو علی الحساب بریزیم برات و مابقی رو بعد از رد شدن لیست بیمه (نمی دونم چند ماه بعد گفت) میریزن. قسمت بیشترش رو ریختن و خورده اش رو بعدا ریختن.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx