2777
2789

تا چه اندازه به پاکیزه نگه داشتن محیط زیست اهمیت می دید

تا حالا برای این کار اقدامی هم کردید؟

سالانه هزاران گونه از جانوران آبزی و پرندگان اشتباهاً بر اثر خوردن این کیسه ها و خفگی ناشی از آن می میرند.

کیسه‌های پلاستیکی را برای همیشه کنار بگذاریم و از کیسه‌های پارچه‌ای استفاده کنیم.

راهکار و تجربیات خودتون رو در این تاپیک به اشتراک بزارید تا الگوی رفتاری مناسبی برای سایر کاربرانی باشد که حتی تا به حال به آن فکر هم نکرده بودند

یک ویدیو بسیار تامل برانگیز در این خصوص داریم، لینکش رو میزارم 

امیدوارم باشند کسانی که تحت تاثیر این ویدیو  قرار بگیرند  و  برای بهبود وضعیت اولین قدم رو بردارند

لینک ویدیو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ما تحت تاثیر قرار گرفتیم ولی تا حالا حال نداشتیم قدم برداریم😕

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

من تا حد امکان از کیسه های کمی استفاده میکنم کیسه خریدامو میشورم برا فریز گوشت و مرغ, 

برا نون از دستمال پارچه ای استفاده میکنم 

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .
کیسه زباله رو چکار کنیم ؟🙄

کاش فقط یک کیسه زباله بود. به غیر از اون مورد در طول روز از کیسه خیلی استفاده های بیهوده میشه

من خیلیییی برام مهمه این مساله ، یه بار چند سال پیش یه مستند از شبکه نشنال جئوگرافی دیدم که یه نهنگ مادر جنازه ی نهنگ نوزادشو روزها بود به دندون با خودش میکشید و نوزاد به دلیل بلعیدن کیسه های زباله دریا خفه شده بود و مادرش هضم نمیکرد این مرگ رو ..... اینقدرررر تلخ و تاثیر گزار بود برام که همیشه تمام تلاشم استفاده نکردن از پلاستیک و کم کردن حجم استفاده خودم و خانوادم ، مثلا استفاده از نی خیلیییی احمقانه ست ، اصلا نباید تولید بشه ، که چی آخه ، کیسه های خرید میوه رو هم پارچه ای درست کردم داخلش و پلاستیک ضخیم دوختم که بعد از هر بار خرید برعکس میکنمش و دستمال میکشم که تمیز میشه

کاش فقط یک کیسه زباله بود. به غیر از اون مورد در طول روز از کیسه خیلی استفاده های بیهوده میشه

خانم تهرانی یه فکری به حال حدف تاپیکامون کن نی نی یارا اصلا خوب کار نمیکنن

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

موضوع چی بود خانما چی میگن حذف تاپیک🙄🙄🙄البته حق دارنا راست میگن ولی این تامیک جای مطرح کردنش نیس

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
2810