2777
2789
بچه ها فردا همه فامیل شوهرم خونمون شامن من تصمیم گرفتم باقالی پلو با گوشت و مرغ بزارم با ماست و خیار و سالاد خوبه?شما چی میزاشتین بگین کار دارم میرم میام نظراتون رو میخونم.تروخدا بگین مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پلوشویدباقالی
مرغ بخارپز
تیرامیسوماهیچه گران میشه اگه مهم نیست که بهتر وگرنهخورشت و چوجه
ضمنا الویه امشب درست کن سلفون بکش
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
اگه کرفس کوهی داری امشب بزن به ماست تا فردا جابیفته
ته چین مرغ هم خوبه
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
هرچی درست کردی سلفون بکش بگذار یخجال مثل الویه
تیرامیسو
سالاد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
سوپ قارچ یا جو به عنوان پیش غذا همون باقالی پلوت هم عالیه کنارش ماست و خیار و سالاد یا برانی هم بگذار و دسر هم ژله بستنی دو رنگ که راحته
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم
2810