2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام مامانا. نیستید؟ابوالفضل من مشکل اسهال و تبش خوب شده. اما از دیروز عصر علائم سرماخوردگی رو داره. یعنی سرفه میکنه.ابریزش بینی هم داره. دکترش گفته اموکسی و امیتن و ادامه بدم بهش سرماخوردگی بدم.اما دکتر برادرزادم گفت سرماخوردگی نده هیدروکسی زین بده؟
تجربه دارین راهنماییم کنید؟
بچم تو همین چند روز 400 گرم افت وزن داشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر لاله جون ، ایشاله که همیشه سلامت باشه
عزیزم ملورین هم آبریزش بینی داره و بینشم کیپ شده ، دکترش گفت فعلا لازم نیست دارو بخوره ، یه چند روز صبر کن اگر علائم دیگه ای نداشت همینجوری خوب میشه ... البته قطره بینی رو گفت براش بریزم که ملورین اصلا میزاره ...
بنظرم اگر به دکترش اطمینان داری طبق حرف دکتر خودش عمل کن ، چون ممکنه روش هاشون فرق کنه ولی نتیجه قطعا یکیه ... اینطوری بخوای به حرف هر دکتری عمل کنی ، در نهایت خودت کلافه میشی... پس بنظرم روش دکتر خود ابوالفضل رو پیش بگیر ، ایشاله بزودی سرماخوردگیشم بر طرف میشه ... نگران وزن هم نباش گلم ، همه نینی ها بخاطر دندون در آوردن این شرایط رو تجربه میکنن و بعد یه مدت دوباره به وزن ایده آل برمیگردن .
پسر گلت رو ببوس حتماااا

CafeMom Tickers
سلام
دکتر کیان با دارو مخالفه همون شربت هیدروکسی زین و قطره کلرید سدیم گفت استفاده کن برای سرماخوردگی
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
سلام به خانوم گلاب عزیز
خداروشکر که پسر تازه خوب شده لاله جون.ایشالا همیشه سلامت باشن

سرماخوردگی که الان هرکسی رو میبینی سرما خورده
به نظر منم به نظر دکتر خودش عمل کنی بهتر باشه.هرچی باشه همیشه میرید پیش همین دکتر.و از بچگی زیر نظرش بوده
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام عزیزم
نه ماهگی رونیا جونم مبارک

دوستای گلم دقت کریدید بچه هامون هر روز دارن بزرگ و بزرگ تر میشن
و چهذلذت بخشه بزرگ شدنشون
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام . خوبی گل همیشه بهار جون.میگم شربت هیدروکسی زین و بیشتر از 5 روز نباید داد درسته؟ پسرم سینش بدجوری ریخته بهم سرفه که میکنه رو پشتش دست میزارم خس خس میده.
تو روخدا بیشتر مواظب نی نی هاتون باشینننننن
2810