2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام به همه مامانای خوب و مهربون
کیان اولین سر ماخوردگی رو تحربه کرد طفلی خیلی بهش سخت گذشت.مراقب نی نی هاتون باشید!
پسرم تا الان 2 تا دندون داره چهار دست و پا میره از پله بالا میره روی پاهاش وامیسته
قد 69 وزن 7700

مامان ایلیلا مراخل رشد بچه ها با هم فرق میکنه اصلا نگران نیاش
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا سوال دارم درباره غذا هایی که به نینی باید بدیم ...

از 5 ماهگی به ملورین فرنی و حریره بادوم و سوپ میدم ... این ماه یه آیتم هایی طبق کارت بهداشت اضافه شده که من هنوز به لیست غذاهاش اضافه نکردم ... مثل نون ، آبمیوه ، ماست و شیر ...

- شماها چطوری نون رو میدید به نینی هاتون ؟
- چه ماستی به نینی ها میدید و از چقد باید شروع بشه ؟
- و اینکه شیر چطور؟ من مدتهاست که حس میکنم شیرم کم شده ، البته شاید نیاز ملورین بیشتر شده ، در هر صورت سیرش نمیکنه ، گاهی بهش شیرخشک میدم اما نمیدونم از این ماه میتونم شیر گاو جوشیده شده در کنار شیر خودم بدم یا نه ؟ چن دکترش میگه شیر پاستوریزه تا یکسالگی ندید ... شما در مورد این موضوع چیکار میکنید ؟

خیلی سوال کردم ببخشید اما یه مورد دیگه هم درباره اینکه چه آبمیوه هایی به نینی ها میدید ؟ چقد در روز ؟

CafeMom Tickers
دختر منم هنوز دندون درنیاورده ، مامانم میگه هرچی دیرتر بهتر ...

دکتر ملورین میگفت برای اینکه دندون های بچه ها بخاطر خوردن قطره آهن سیاه نشه ، بعد از قطره آهن بهشون آب سیب بدید ، البته بعد از اینکه دندون درآوردن .... ولی من همیشه بعد از قطره بهش آب میدم تا رو لثه هاشم چیزی نمونه
CafeMom Tickers
سلام عزیزم خوش اومدی

من به سوگند تا حالا فقط یکی دوبار به اندازه نوک انگشت ماست دادم.اونم همون ماستی که برا خودمون استفاده میکنیم.از الان به بعد بخوام بیشترش کنم ماست خاصی مد نظرم نیست

نون هم جدیدا میخوام بهش بدم.ما اینجا میگیم تلیت نون و چای

یه دایی خیلی کمرنگ و شکر با نون.میذاریم نون کاملا نرم بشه بعد بهش میدم.مثل غذای گنجشک.خخخخخخخخخخخخخ

آبمیوه هم تا حالا فقط آب لیمو شیرین بهش دادم که خیلی دوستدارروزی یه لیموشیرین

و در مورد شیر هم هنوز شیری ندادم به سوگند.چون شیرم براش کافیه خداروشکر.چون زیادی اهل شیر نیست
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام مامان سارا
خیلی خوش اومدی
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
مرسی " گل همیشه بهار من " :*

مرجان صبا ، دختر من از اولشم خوابش خییییییییییییلی کم بود ، یعنی نوزاد هم بود باید به زور میخوابوندمش ، بخاطر اینکه بخوابه بهش میمی میدادم ، الان هم عادت کرده فقط ط ط با میمی میخوابه و وقتی هم خوابش میبره و بلند میشم تا چند دقیقه بیشتر خواب نمیمونه زودی میفهمه که میمی رفته و بیدار میشه ... که البته این یه معضل شده برام
اما بطور کلی در روز دو سه بار چرت میزنه اونم متوسط یک ربع . شب هم از ساعت 8 میخوابه ولی خیلی بد د د ... یعنی حدود 5یا 6 ساعت خواب سنگین داره ، بعد از اون همش بیدار میشه و نق میزنه و میمی میخواد ... من که خیلی کم میخوابمو و واقعا همیشه خسته ام

اتفاقا منم میخواستم بپرسم که شما هم مشکل خواب شبانه دارید با نینی هاتون ؟
CafeMom Tickers
مامان سوگند جون پس من که بچم از سوگند کوچیکتره پیشرفت داشته هههههههههههههه نون و ماست میخوره یه تیکه نون میدم دستش ماستم تا دلش بخواد قاشق قاشق بهش میدم عاشق نون و ماسه ههههههههههههه
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
سلام مامان های گل نگرانم کمکم کنید دیروز جایی مهمون بودم پسر دو سالشون با دست ضربه زد به ملاج پسرم پسرم یک آن ساکت شد آخه ضربش صدا هم داد حالا میترسم به مغزش آسیب نرسیده؟
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.