2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم سودش بیشتره

767 بازدید | 12 پست
من میخوام یک مغازه کرایه کنم (البته یدونه دارم اما داستان داره)
حالا به نظرتون چه جنسی بریزم توش؟
بدلیجات و تل و لاک و گیر ....؟
مانتو؟
کیف؟
کفش؟
لباس مجلسی؟
لباس زیر؟
لوازم تزینی و کادویی؟
پوشاک بچه؟
توی این اوضاع بی پولی به نظرتون کدوم در اولویته
نظر خودم روی بدلیجاته.نظر شما چیه؟
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نظرم روی لباس بچه گونه است .
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُ‌وا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ‌ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿٥٢﴾ میشه برای سلامتی نی نی من و نه ماه حاملگی بی دردسر برام دعا کنید.
شکلات جون میتونم بپرسم کجا میخواید مغازه بزنید؟؟
شما قبلا مغازه داشتید؟؟؟
ببخشید این سوالات رو میپرسم چون خودمون هم میخوایم مغازه بزنیم راهنمایی میخواستم
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.
شکلات به نظر من دلیجات توی مرحله آخره..........ببین شرایط مملکت هم در نظر بگیر توی این اوضاع خراب اقتصادی مردم کمتر پول واسه بدل میدن...
لباس بچه اولویت اوله به نظر من....چون همیشه هست و اوضاع مردم خوب باشه یا بد باید واسه بچه هاشون لباس بخرن....اینجور در نظر بگیر که یه خونواده حتی اگه پول نداشته باشه و واسه خودش خرید نکنه واسه بچه اش بهترین رو مخره......
وسایل تزیینی هم میره توی مرحله یکی مونده به آخر
لباس زیر و مانتو هم خوبه
ولی اول لباس بچه
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
ممنون دوستای خوبم که نظر دادین
راستش من برای این میگم بدلیجات چون قیمت زیادی ندارن که بخوای جیبتو برای خرید چک کنی
چند تا مشتری در روز بیان و 5 یا 6 تومن هم خرید کنن تا اخر شب شاید کلی بشه.از طرفی دیگه زمستونه و تابستونه نداره
اما لباس که باشه یک سری بنجلی داره یک سری میمونه از تابستون مجبوری حراج کنی دوباره زمستونیها میمونه بازم باید حراج کنی
اما در اینکه فروش لباس بچگونه فروشش خیلی خوبه شکی نیست.
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)