2777
2789
عنوان

بچه ها مگر چیه محسن افشانی اصلحه داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا میخوای به اسلحه نگی اصلحه هان؟؟؟؟  مرتیکه جلف یه اسلحه روسی توی ماشینش داره قطعا بدون مجو ...

خخخ ادبیاتم ضعیف😂😂😂 برام سوال شد خب اگر مجوز داشته باشه چی این پرونده ک براش درس کردن چی میشه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ما هم داریم اما شکاری این نکبت کلت داشت😐

اصن کجا هست ایران ک نیست

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
خخخ ادبیاتم ضعیف😂😂😂 برام سوال شد خب اگر مجوز داشته باشه چی این پرونده ک براش درس کردن چی میشه

نمیتونه مجوز داشته باشه

فقط شخصیت های مهم که در راس نظام فعالیت میکنن مجوز حمل سلاح گرم اونم کلت رو دارن

به بعضیا که مثلا توی روستا زندگی میکنن و چوپانن و به هر دلیلی برای حفظ امنتشون به سلاح احتیاج دارن با کای بد بختی مجوز اسلحه شکلاری میدن

اما این چلغوز قطعا مجوز نداره

نمیتونه مجوز داشته باشه فقط شخصیت های مهم که در راس نظام فعالیت میکنن مجوز حمل سلاح گرم اونم کلت رو ...

داداش منم داره البته داداشم دام داری داره مجوزم داره اره خیلی رفت و اومد تا گرفت

محسن افشاني هم ك ديگه عنشو درارده مردك جوگير

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤