2777
2789
عنوان

خواب روزانه نوزاد دوماهه

168 بازدید | 16 پست

سلام. من یه دختر دوماهه دارم که روزا خییلی بد میخوابه. همش میخواد زیر سینم بخوابه و تا میذارمش زمین ۵دقیقه بعد بیدار میشه. کسی تجربه داره که چیکار میتونم بکنم که بهتر بشه خوابش؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مال من حین شیرخوردن همش گریه میکنه مث حالتی که میپره تو گلوش بعدم پس میزنه

اگه فقط میپره تو گلوش که طبیعیه...جریان شیرت زیاده براش... سر سینه تو بین دوتا انگشت اشاره و انگشت میانی فشار بده تا جریان شیرت کم شه...کاری دیگه ای که میتونی بکنی اینه که وقتی مکید و شیرت اومد..سینه رو بگیر ازش اولاشو بدوش...یه مقدار جریانش که کمتر شد بده بخوره...بعدش هم شیر دوشیده شده رو تو شیشه بده بخوره...ولی اگه وسط شیرخوردن انگار آروغ داره و باید بلندشی آروغشو بگیری و برمیگردونه شیرو رفلاکس یا کولیک داره و باید ببری متخصص گوارش کودکان...دارو میده بهتر میشه و از ۴ماهگی به مرور این حالت از بین میره

خدایا شکرت
رو پا که اصلا نمیخوابه. اوایل میخوابید ولی الان ففط تو بغل. خیلی میترسم بغلی بشه‌

هرجور که بچه لازم داره رفتار کن عزیزم...فعلا تو سنی نیست که چیزی براس تبدیل به عادت شه...هروقت بغل خواست دریغ نکن

خدایا شکرت
اگه فقط میپره تو گلوش که طبیعیه...جریان شیرت زیاده براش... سر سینه تو بین دوتا انگشت اشاره و انگشت م ...

دکتربردم گفت رفلاکس داره شربت امپرازول داد که شیرو بهتر بخوره ولی از دیروز اثری نداشته، فک نکنم بخاطر پاشش شیر باشه چون قیچی هم میکنم بازم نا ارومی میکنه

دکتربردم گفت رفلاکس داره شربت امپرازول داد که شیرو بهتر بخوره ولی از دیروز اثری نداشته، فک نکنم بخاط ...

آخی...پس بدوش اول شیرتو...گناه دارن بچه ها...هنوز خیلی کوچیکن سختشونه خیلی چیزا

خدایا شکرت
هرجور که بچه لازم داره رفتار کن عزیزم...فعلا تو سنی نیست که چیزی براس تبدیل به عادت شه...هروقت بغل خ ...

بله دیگه همش بغلش میکنم. انگار هرروز عوض میشه خواسته هاشون

2810