2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30850 بازدید | 324 پست
شوهرشما واقعا مرد نمونه ایه.من تو مردای دوروبر خودم نمیگم اصلا ولی خیلی کم دیدم اینطوری

اره خداروشکر،میگه من بیرونم بهت نمیرسم تو هم باید خوش باشی وقتی میام تایمم برای تو

البته منم خیلی رعایتشو میکنم،خیلی جاها سرکاره و کنارم نیست

خدایا شکرت هزاربار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من تازه ثبت نام کردم برای وارد کردن تاپیک انتخاب تالار میاد چیکار کنم

عزیزم انتخاب تالار مهم نیست یکیش رو بزن

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

همراهان گرامی کمپین شغل من خانه داریست .
یکی از امکانات این کمپین محاسبه فیش حقوقی شما هست

به طور مثال اگر کسی کارهای شما رو در خانه انجام بده و شما مجبور شید بهش حقوق بدید چقدر میشه .

و این یعنی که ارزش افزوده شما در خانه چقدر است ؟

من شاغلم
ساعت 6 صبح از خواب بیدار میشم و صبحانه خودم و شوهرم رو درست میکنم
ساعت 7:30 از خونه میام بیرون و 7:30 عصر میرسم خونه
از وقتی بر میگردم کارهای خونه و آشپزی شروع میشه و فقط زمانی مینشینم که بخواهیم شام بخوریم و بعدش هم نظافت و جمع و جور کارهای بعد شام
ولی متاسفانه همسرم قدر نمیدونه و هیچ کمک خرج یا کمک هزینه ایی به من نمیده و من همه مخارج شخصی ام از حقوق محل کار خودم هزینه میشه

من شاغلم ساعت 6 صبح از خواب بیدار میشم و صبحانه خودم و شوهرم رو درست میکنم ساعت 7:30 از خونه میام ب ...

سلام

ببخشید قبل از ازدواج راجع به این مسیله صحبت کرده بودید؟بعد کارهای خونه رو تقسیم نکردید؟

سلام ببخشید قبل از ازدواج راجع به این مسیله صحبت کرده بودید؟بعد کارهای خونه رو تقسیم نکردید؟

حرفهای قبل ازدواج با رفتارهای همسرم بعد ازدواج کلی فرق کرد ، پیش مشاور رفتیم ولی تغییری در طرز فکر و رفتارش ایجاد نشد ، برای مصارف خانه به صلاحدید و دلخواه خودش خرید میکنه و اگر من نیازی داشته باشم مثلا هزینه تعمیر ماشینم یا هزینه آزمایشات پزشکی که از محل حقوقم نتونم انجامش بدم پرداخت نمیکنه و باید صبر کنم تا پول کافی رو جمع کنم . 

حرفهای قبل ازدواج با رفتارهای همسرم بعد ازدواج کلی فرق کرد ، پیش مشاور رفتیم ولی تغییری در طرز فکر و ...

من تازه با خانمم عقد کردم.خیلی حرفا در مورد هزینه و این چیزا با هم میزنیم ولی همکارام میگن شرایط بعد از ازدواج خیلی فرق داره و نمیتونی سر همه حرفات بمونی

2810