2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30850 بازدید | 324 پست
خانم من خودش میدونه وظیفش اینه که کارهای خونه رو انجام بده و هیچ وقت از حقش بیشترنمیخواد

پیشنهاد من به شما حتما ببینید:

https://www.google.com/amp/s/www.aparat.com/v/oqKfs/حتما_ببینید-آگهی_استخدام_یک_زن_یا_یک_مادر?amp

مشکل از جایی شروع شد,
که گفتند زن باید خانه دار خوبی باشد،

زن باید قورمه سبزی پز قهار باشد...
و هیچ کس نگفت زن باید زیاد بفهمد،زن باید زیاد کتاب بخواند
زن باید از سیاست و حقوق سردربیاورد!
هرزن یک کشور است و هیچ کشوری بدون آگاهی ،جامعه سالمی نخواهد داشت
زن مبدا است
زن مقصد است
زن زندگی است
زندگیتان را محدود نکنید
#نرگس_صرافیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من یه آقام تازه عقد کردم.خانمم فعلا خانه داره.البته میگه کار بیرون دوست ندارم .الان بیام برا خانمم بیمه بازنشستگی بگیرم میاد میگه هنوز هیچی نشده فکر پول بازنشستگی منی  

وای خیلی کار سختیه خونه داری و مهمتر اینکه کمتر کسی سختیشو درک میکنه و قدر میدونه

والا از ۷ صبح تا ۱ شب در حال کار کردنیم تعطیلی و مرخصی هم نداره به چشم کسی هم نمیره 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

همین تو خونه موندن و تعامل نداشتن خودش خسته کننده ست بنظرم

من که دوست دارم بیرون کار کنم و خونه فقط برای استراحت بیام،نه کارهای روتین خونه

البته بچه داری خودش یه شغل تمام وقته

خوبه که بیمه بازنشستگی داشته باشیم

خدایا شکرت هزاربار
همین تو خونه موندن و تعامل نداشتن خودش خسته کننده ست بنظرم من که دوست دارم بیرون کار کنم و خونه فقط ...

خانم من که میگه دوست ندارم برم سرکار .پیر میشم.
من ترجیح میدادم دوتایی کارکنیم و همراه باشیم اما به حرف و نظرش احترام گذاشتم.

الان دغدغه سیرکردن شکم دونفر خیلی بیشتر از دغدغه سیرکردن شکم ده دوازده نفر هست.توقعا بالارفته هیچ کس ...

واقعا جالبه یکی مثل شما کارهای خونه رو وظیفه میدونه و خودشو خیلی مهم چون بیرون کار میکنه

همسر من میگه من که میرم تو بیرون تا یازده شب کار میکنم حداقل تو خسته نشو کار بیرون نکن برو تفریح و باشگاه ،شب که میام صورتت خسته کار نباشه

تو فکر بیمه برام هست

تو کار خونه و بچه داری هم کمک میکنه

دلم برای همسرتون سوخت

خدایا شکرت هزاربار
خانم من که میگه دوست ندارم برم سرکار .پیر میشم. من ترجیح میدادم دوتایی کارکنیم و همراه باشیم اما به ...

خیلی بستگی به روحیه خودش داره

بذار از زندگی لذت ببره،اونجوری شما رو هم غرق خوشی زندگی میکنه،سرکوبش نکن

خدایا شکرت هزاربار
خیلی بستگی به روحیه خودش داره بذار از زندگی لذت ببره،اونجوری شما رو هم غرق خوشی زندگی میکنه،سرکوبش ...

حرف شما درسته ولی من خیلی خانم هارو دیدم که خودشون خانه دارهستند وقتی همسرشون خسته از کار میاد خونه درک نمیکنن که شوهرشون خستس و تازه میخوان برن بیرون و تفریح و مهمونی.من ازاین درک نکردن خیلی میترسم ولی همونطور که گفتم به حرف و خواستش احترام گذاشتم چون خودش رو دوست دارم و برام مهمه

حرف شما درسته ولی من خیلی خانم هارو دیدم که خودشون خانه دارهستند وقتی همسرشون خسته از کار میاد خونه ...

شوهر من صبح ساعت ده میره ،یازده شب میاد شام میخوره میگه اگه دوست داری بریم قدم بزنیم یا غذا بیرون بخوریم،هیچوقت نه نمیگه

شما اگه برات سخته در هفته دو روز برای اینکار در نظر بگیر

خدایا شکرت هزاربار
شوهر من صبح ساعت ده میره ،یازده شب میاد شام میخوره میگه اگه دوست داری بریم قدم بزنیم یا غذا بیرون بخ ...

شوهرشما واقعا مرد نمونه ایه.من تو مردای دوروبر خودم نمیگم اصلا ولی خیلی کم دیدم اینطوری

2810