2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30846 بازدید | 324 پست
😑😑😑هر جا مشکوک شدین که کاربر دیگه ای ایشونه کافیع بی اعصابو همونجا تگ کنید😑😑😑😑

بنظرت زنش چیکارش کرده که انقدر خشمو کینه داره؟

جدی میگما بهش میخورد صبح به صبح پیشبند ببنده و خانومش با چماق بالاسرش امر و نهی کنه که انقدر دلش پر بود🤔

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم تو آزمون استخدامی استخدام نشده چند تا خانم جاش انتخاب شدن😑😑

نه فکر کنم هرجا خواستگاری میره به غلامی قبولش نمیکنن 😂😂

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
بنظرت زنش چیکارش کرده که انقدر خشمو کینه داره؟ جدی میگما بهش میخورد صبح به صبح پیشبند ببنده و خانوم ...

اخه کی زن این میشه بابا این از تنهایی رد داده

[QUOTE=95871136]نفقه در ازای کارهایی هست که هرزنی توی خونه انجام میده و اگر برید یه سر درمورد این موضوع بخونید میفهم ...[/QUOTE اه چقد چرت وپرت میگی برو دنبال کارت.اینکه ما از شوهرامون حقوق بخواهیم یا نخواهیم به شما ربطی نداره اونیکه ازش میخواهیم خودش میدونه بده یا نه شما خودتو پاره نکن برو.

😎😎😎
اخه کی زن این میشه بابا این از تنهایی رد داده

نه دیگه زبونش برای اینجا درازه قشنگ بهش میخورد زن ذلیل نابی باشه  کاملا مشخص بود شدیدا تحت ستمه😂

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نه دیگه زبونش برای اینجا درازه قشنگ بهش میخورد زن ذلیل نابی باشه  کاملا مشخص بود شدیدا تحت ستمه ...

اینم میشه 

فعلا که زبونش کوتاه شد فهمید چه خبطی کرده 

اشتباه میکنی داریم نهایت تلاشمون رو میکنیم شاید بهش بر بخوره و بره یکم عقلشو از اکبندی دربیاره😉

هه...این توی یه سایت کاملا زنونه با کسایی که فکر میکنه عقل ندارن همچین بحثی نمیکنه.اگه بخواد اینا رو بگه میره توی یه جمع مردونه که تائیدش کنن.نه اینجاکه همه بهش برمیگردن.ایشون حوصلش سر رفته بوده گفته بیام زنا رو سرکار بزارم بخندم.اگرم عقاید واقعیش بوده باشه شما خود پیامبرم بیاری اینجا از اکبندی در نمیاد

هه...این توی یه سایت کاملا زنونه با کسایی که فکر میکنه عقل ندارن همچین بحثی نمیکنه.اگه بخواد اینا رو ...

درست گفتی رفتم چند صفحه قبلو دیدم چندتا از کاربرا خیلی شاکی  شده بودن و حیف انگشتاشون که براش ۱۰ خط نوشته بودن

این مخ ردی اگه روشن بشو بود که...

2810