2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30845 بازدید | 324 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفات منطقی نیست اصلا مردای قدیم خیلی بدبخت بودن خوبه پیرمردا حاضرن میتونی ازشون بپرسی!!! تو کار 60 ...

والا بخدا.شوهر منم از باباش یادگرفته بود از این چرندیات اوایل زیاد میگفت البته خداییش نه تا حد این دیوانه.ولی الان علنا میگه ستون خونه تویی.اگه من نباشم شکم بچه ها بلاخره یه جوری سیرمیشه اما اگه تو نباشی نه خونه یی میمونه نه زندگی همه چی خراب میشه بچه ها آواره میشن.

😎😎😎

الان میمونه تو دلش ی لچک میزنه سرش 

ایندفعه با کاربری خانوم میاد و از چند همسری دفاع میکنه😂

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
والا بخدا.شوهر منم از باباش یادگرفته بود از این چرندیات اوایل زیاد میگفت البته خداییش نه تا حد این د ...

من میرفتم خونه بابام دوماه میموندم همیشه یه سره زنگ میزد مردم انقدر سوسیس خوردم معدم درد گرفت غلط کردم قرمه سبزی میخوام خدایا چرا نمیای 😂😂 بعد برمیگشتم یه روز بعدش میومد میگفت وای بو غذا چه خوبه خونه چه تمیزه

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

من موندم کم توبیرون کرم میرزن اینجا ول نمیکنن.میان به اسم کاربری خانم ولی آقاست یه تاپیک میزنن.بگو خودت خری میخوای خانما رومسخره کنی/ زیر زبون بکشی/خانمابدجلوه کنی!گوش درازا خودتونین!آقای دوجنسه»

الان میمونه تو دلش ی لچک میزنه سرش  ایندفعه با کاربری خانوم میاد و از چند همسری دفاع میکنه😂

😑😑😑هر جا مشکوک شدین که کاربر دیگه ای ایشونه کافیع بی اعصابو همونجا تگ کنید😑😑😑😑

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

حتما😂

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
بالاخره موفق شدم از مادر نزاییده کسی به زنا توهین کنه 😌😌😌

خوب شستیمیش پهنشم کردیم هه زنا برده ان اگه جلوروم بود نشون میدادم بهش برده کیه 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗

فکر کنم اونی که دیشب عکس مبتذل. گذاشتم همین بود بچه ها 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
2810