2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست
۱ساله جداشده.شهره دیگس شهرما نیست هراز گاهی میاد خونه جاریم

ای بابا 

من نمیدونم‌ چرا اینا طرف رو ول میکنن میرن ازدواج میکنن

بعد که طلاق گرفتن و برگشتن دوباره فیلشون یاد هندستون میکنه

من اگر جای شما بودم شوهرم رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکردم

۳ساله ازون ماجرا میگذره دیگه دعوت نکردم

من یکسال وخورده ایی بااقام دوست بودیم دوساله ازدواج کردیم یکبارهم امتحانش نکردم یاباشماره دیگه زنگش نزدم پیام ندادم.هچ زنی بدون شکاک نیس  ولی خب باید رواعتمادت کارکنی

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری تربیت کنیم؟؟؟!!!

يه سري قانون بايدواسه رابطه هابزاري وروشونم خيلي مصمم باشي حتي اگه خيليم شوهرتودوست داشته باشي نبايدروقانونات پابزاري تاكم كم بياددستش كه توخيلي حساسي واون كارايي كه تورو ناراحت ميكنه رو تكرار نكنه،بعضي زنافقط بلدن فاصله بگيرنو خودخوري كنن وقتي ناراحتن ولي اصلا روش خوبي نيست 

ولی عزیزم به نظرم اول شما مقصری که چن بار پیام دادی شاید اونومقع از ذهنش پاک شده بود شما بهش چن باری ...

اره بايداصلايه بارم نه حرفشوميزدنه به روش مياوردتا شوهرشم جرات نكنه حتي اسمشم بياره 

2805