2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست

😔دنیا پر از ادم هایی ست ک شب روی یک تخت میخوابند اما خیالشان پیش دیگریست

اگ همه ب عشقشون میرسیدن این مشکلات نبود😔 

من خودم بجز عشقم با کسی ازدواج نمیکنم چون میدونم همیشه تو فکرمه

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینجوری شده اخه چرا خیانت میکنن چی کم دارن مگه اینایی که خیانت میکنن چجوری بزرگ شدن کی بزرگشون ...

خواهر عشق فراموش شدنی نیس اشتباه اون اقا اینه با عشقش ازدواج نکرده

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی
2805

جوری که به این نتیجه برسه زن خودم خیلی بهتره

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
😔دنیا پر از ادم هایی ست ک شب روی یک تخت میخوابند اما خیالشان پیش دیگریست اگ همه ب عشقشون میرسیدن ا ...

منی که مثلا با عشقم ازدواج کردم چی?الان مث سگ پشیمونم بلایی ب سرم اورد تمام شهر گریه کردن واسم

چ مردای کثیفی پیدا میشن خب هممون چ مرد چ زن ی گذشته ای داشتیم زمان مجردی اما وقتی ازدواج میکنی یعنی تموم شده گذشته مونده تو گذشته دیگ بنا ب این نیست ک الان ی بچم داشته باشی و ب عشق سابقت فکرکنی،اگ عاشقی پس بیخود میکنید با یکی دیگ ازدواج میکنید،شمام اشتباه کردی شوهرتو کشیدی روت روشو باز کردی تو روی خودت و پیام دادید از طرف اون خانم ب همسرتون اگ خودتونو ب ندونستن میزدی ک من از وجود اون خانم خبر ندارمو نداشتم الان اینقدر تحقیر نمی شدید،خانما الان بهترین گل دنیا رو هم بخوای گلدونشو زیررو کنی ی کرم توش هست،

هممون ی گذشته ای داریم وقتی ازدواج میکنیم، لطفا گذشته طرف مقابلتونو زیر رو نکنید سوال نکنید،حتی همسرتون از گذشتتون پرسید بگید مهم حاله ک به هم تعهد داریمو عاشق همیم پس گذشته مونده تو گذشته.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
2810