2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست
نمیدونستم هنوز میخادش

حالا ديگه داستانشون تموم شده رفته

انقد اين موضوع رو براش ياد اوردي نكن

دستي دستي ذهنش مشغول ميكني بهش

حساس نباش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم قهر کن باهاش یا برو خونه پدرت و تا به غلط کردم نیفتاده برنگرد . بعضی وقتها ما آدمهایی که دور وبرمون هستن رو نمیبینیم و تنها در غیابشون پی به اهمیتشون تو زندگیمون پی میبریم . 

حالا شوهرت باید قدرت رو بدونه و بیاد عذرخواهی

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
2805
بخاطر این کارا ازش متنفرم

بيخودي داري تو ذهنت بزرگش ميكنيا!

فقط خودتو ازار ميدي و از چشم ميندازي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
۱ساله جداشده.شهره دیگس شهرما نیست هراز گاهی میاد خونه جاریم

ای بابا پس اون جدا شده . کارت سختتره عزیزم . ممکنه قهر کنی بدتر بره طرفش

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
بخاطر این کارا ازش متنفرم

درخاست دوستی دادم بیا کارت دارم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

به نظرم با یه مشاور حرف بزن و راهنمایی بخواه . ممکنه ما اشتباهی راهنماییت کنیم بدتر بشه شرایطت

tomorrow is a mystery...

به نظرم قهر کن باهاش یا برو خونه پدرت و تا به غلط کردم نیفتاده برنگرد . بعضی وقتها ما آدمهایی که دور ...

زیر بار نمیره که این کارا ک گفتم رو میکنه بعد بمن میگه تو شکاکی اخه تو بودی شک نمیکردی

فقط میتونم بگم شوهرت هنوز تو شکه که اونو میخواد یا شما رو 

به نظرم تا میتونی به خودت برس و از یه جهتایی حسادت شوهرتو برانگیخته کن

tomorrow is a mystery...

2810