2777
2789

سلام دوستان بچه ام پدرمو درآورده چهارماه اول که کولیک داشتو نمیخوابیدو شب تا صبح پدرمو در می آورد ماه پنجم یه کوچولو بهتر شده بود خیالم داشت راحت میشد که دیگه میخوابه ان شاالله ولی زهی خیال باطل بدجوری بی خوابی گرفته این بچه پدرم دراومد از بس رو پام گذاشتم تا بخوابه پام تاول زده. کارم شده اینکه بیدار نگهش دارم تا شب بخوابه دیشب حدودا ۱ ساعت و نیم گرفت خوابید از ساعت حدودا ۸ تا ۹:۳۰ بعد گفتم بیدارش کنم که شب بگیره بخوابه تا ساعت ۳ خوابید بعد بیدار شد میخوای بخوابونیش جیغ و داد راه میندازه ما هم تو آپارتمانیم همسایه ها نه از جیغهای خودم از دست بچه در امانن نه از جیغ های بنفش اون. کمک کنید تورو خدا یه راه حل جلو پام بذارید

بردینش متخصص اطفال؟؟؟شاید بچه درد داره شمانمیدونین بی دلیل ک ازخواب نمیپره؟ خوابش سبک نیس؟به نور حساس نیست؟سروصدا؟گرمش سردش؟ مطمعنن ی دلیلی اخه طفلک انقد بد خوابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

شبا تو بینیش روغن بنفشه بچکونین و پیشونیشم چرب کنین

روی بالشش گلاب اسپری کنین

ان شاءالله که مشکلتون حل میشه بچه ها همینن عزیزم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
2805

دکتر هُمیوپاتی مشکلتونو حل میکنه منم برادرم اینجوری بود با داروهایی که خودشون میسازن مشکل بچه رو حل میکنه مثل بد اخلاقی بد خوابی و اینکه فقط به بچه پرهیز غذایی میده مثل سیر موسیر نوشابه قهوه و...چون اینا اثر دارو رو از بین میبره

عزیزم ببرش ی چکاپ کامل.مطمئن باش دلیلی داره این همه بیخوابی بچه.خیلی دوران سختیه ولی این روزاهم میگذره.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بردینش متخصص اطفال؟؟؟شاید بچه درد داره شمانمیدونین بی دلیل ک ازخواب نمیپره؟ خوابش سبک نیس؟به نور حسا ...

والا به نور یکم حساسه به سرو صدا خیلی نه ولی بالا سرش حرف بزنی وقتی بخواد بخوابه گریه مبکنه. خوابش هم سبکه گرمش هم زیاد میشه واسه همین موقع خواب لباس کم تنش میکنم سرو صدا نمیکنیم نوری هم نمیذاربم باشه ولی باز وضعمون اینه

دکتر هُمیوپاتی مشکلتونو حل میکنه منم برادرم اینجوری بود با داروهایی که خودشون میسازن مشکل بچه رو حل ...

مگه همیوپاتی فقط برای حساسیت هایی که بچه ها دارن نیست؟

به نظر من درد لثه هاشه واسه دندون راهکارشم فقط تحمله

اون حدس هم زده بودم و احتمالش هم هست اما مقاومت به خواب شدیییییدددددد نشون میده. درد لثه ها خب باید مثلا گریه کنه یا حالا هرچی ولی این بچه فقط بیدار میمونه.

اون حدس هم زده بودم و احتمالش هم هست اما مقاومت به خواب شدیییییدددددد نشون میده. درد لثه ها خب باید ...

عزیزم پس هم دردیم منم یکی از دو قلو هام می خوابه اون یکی مثل جغد فقط نگام می کنه نمی خوابه .... زمانی که این می خوابه اون یکی بیدار می شه😕

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق
عزیزم پس هم دردیم منم یکی از دو قلو هام می خوابه اون یکی مثل جغد فقط نگام می کنه نمی خوابه .... زمان ...

وای خدا صبرتون بده دوقلو خیلیی سخته. دوقلو خیلیییی دوس دارم ولی فعلا همین یدونه کبابم کرده

2810