2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه میدم امانظارت میکنم

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

نه اشتباه نمیکنی اگر نذاری بره براش میشه عقده و پنهانی میره بیرون بعد یه مدت هم خود سر میشه 

ببین سعی کن باهاش دوست باشی تا همه حرفاش رو بهت بزنه 

چه اشکالی داره با اطلاع شما بره بیرون 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

تاجاییکه به درسش لطمه نخوره  دوستاش ناباب نباشن بشناسمشون واینکه یه تایم مشخصی داشته باشه مثلا هفته ای دوروز وساعت مشخص بیاد خونه چون سنشم کمه وسنه حساسیه باید خیلی مواظبش بود

دوستاشو خونواده هاشون رو یه شناختی داشته باش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پسرم ۱۴ سالشه والا نه خودش میخواد بره نه من میتونم بذارم بره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اره بذار بره

الان محدودش کنی ۳ سال دیگه که حریفش نمیشی

خودش باید درک و شعور داشته باشه دنبال سیگارو... نره

تو فقط توجیهش کن که سمت سیگارو...نره

قلیون و دوس دختر رو که بخای نخای میرع سمتش😂😂😂😂😂

I am a queen because I have a cute mad king

وای چقدر سن‌نوجوانی سخته ،من دختر دارم ،دیکه سختتر ،مخصوصا مدرسه ها که تعطیل میشه، همش به من‌ میگه دوستام میرن بیرون ،ولی من اجازه نمیدم، فقط کلاس میزازمش که سر گرم بشه ،اونم خودم میبرم میارم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

اگ دوستاش ادمای مطمینین خیلیم خوبه باید یکم مستقل بار بیاد و اینکه نیاز ب تفریح هم داره 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

دوستاشو میشناسی ؟

کجاها میره ؟ 

بنظرم به تربیت خودتون بستگی داره 

برادر

من ۱۷ سالشه با دوستاش گردش میره مشکلیم نداریم

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
2810