2777
2789

سلام

شبتون بخیر

تاپیک های قبلیم هست. لزومی برای توضیح بیشتر ندیدم.

سپاس

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

یاحق

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

من ۴ تا گوشی شکسته دارم ولی از اطلاعات داخلش میترسم ، یکی از گوشی ها سالمه فقط دکمه هاش کار نمیکنه نمیتونم پاک کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من ۴ تا گوشی شکسته دارم ولی از اطلاعات داخلش میترسم ، یکی از گوشی ها سالمه فقط دکمه هاش کار نمیکنه ن ...

سلام

چندین بار عرض کردم که گوشی های معیوب اوراق میشن و از قطعات اونها که سالم باشن استفاده میشه

و گوشی های سالم اگر اطلاعاتی روی مموری کارت باشه باید مموری رو خارج کنید و روی حافظه تلفن هم وقتی حذف میشن قابل برگشت نیست.

نکته بعد اینکه از اطلاعات شخصی افراد هیچ وقت استفاده و بررسی نمیشه و لزومی برای اینکار نیست جز افرادی که وجدان کاری نداشته باشند.

به هر حال نگرانی شما رو درک میکنم و صاحب اختیارید.

یاحق

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چندین بار عرض کردم که گوشی های معیوب اوراق میشن و از قطعات اونها که سالم باشن استفاده میشه و ...

ممنونم خیلی لطف کردید 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام چندین بار عرض کردم که گوشی های معیوب اوراق میشن و از قطعات اونها که سالم باشن استفاده میشه و ...

من ی ایفون 6طرح دارم. نوت هفت دارم. ایقون فور دارم. دو تا هونور دارم. کجایی شما؟ صفحه ال سی دی شیامی دارین؟ صفحه اش شکسته میخوام درستش کنم

من ی ایفون 6طرح دارم. نوت هفت دارم. ایقون فور دارم. دو تا هونور دارم. کجایی شما؟ صفحه ال سی دی شیامی ...

سلام

تلکراام یا واتس پیام بدید در خدمتم

0933

320

1212